Homepage  / Netflix

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Griselda”. Noi imagini din miniseria cu Sofía Vergara

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Griselda”. Noi imagini din miniseria cu Sofía Vergara
15

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul oficial și imagini noi pentru „Griselda”. Noua miniserie, cu Sofía Vergara în rolul principal, vine de la echipa de realizatori și regizori ai serialelor NARCOS și NARCOS: MEXIC, Eric Newman și Andrés Baiz (Baiz regizează toate episoadele). 

 Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Griselda” 

Netflix a lansat trailerul oficial și imagini noi pentru „Griselda”, o miniserie cu Sofía Vergara în rolul principal. Colecția de imagini o prezintă pe Carolina Giraldo, alias Karol G, în rolul „Carla”. Carla este o bună prietenă din Medellín a Griseldei, care ajunge la Miami împreună cu alte lucrătoare sexuale pentru a ajuta la transportul ilegal al mărfii. Pe parcurs, Carla devine confidenta Griseldei și ajunge să se numere printre oamenii cărora aceasta le acordă cea mai multă încredere. 

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Griselda”. Noi imagini din miniseria cu Sofía Vergara (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 15

Trailerul o prezintă pe Sofía Vergara în rolul Griseldei Blanco, inteligentă și ambițioasă, așa cum fanii nu au mai văzut-o până acum. Vergara este, de asemenea, producătoare executivă al serialului. „Griselda” va debuta la nivel global pe Netflix pe 25 ianuarie 2024. 

Povestea din Griselda, miniseria cu Sofía Vergara 

Serialul „Griselda” este inspirat din viața priceputei și ambițioasei Griselda Blanco din Columbia, care a creat unul dintre cele mai profitabile carteluri din istorie. În anii 1970 – 1980, în Miami, Blanco deținea o combinație letală de cruzime nebănuită și șarm, care au ajutat-o să penduleze cu grație între afaceri și familie și să devină cunoscută drept „Nașa”. 

Cu Sofía Vergara în rol principal, care deține și funcția de producătoare executivă, miniserialul dramatic GRISELDA a fost creat de Eric Newman, care a fost și realizatorul serialelor NARCOS și NARCOS: MEXIC. Lui i se alătură Andrés Baiz, care semnează regia tuturor celor șase episoade și care, anterior, a regizat serialul NARCOS.  

Miniserialul este cocreat de Doug Miro, Ingrid Escajeda și Carlo Bernard. Newman, Miro, Escajeda, Bernard, împreună cu Vergara și Luis Balaguer, prin Latin World Entertainment, dețin funcțiile de producători executivi. Alături de Vergara, în miniserial mai joacă Alberto Guerra, Christian Tappan, Martín Rodríguez, Juliana Aidén Martinez, Vanessa Ferlito și Carolina Giraldo (a.k.a Karol G), care își face debutul pe ecrane. 

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton