Homepage  / Cinema

Netflix pregătește un nou film din seria „La cuțite”. Ce actori i se vor alătura lui Daniel Craig

Netflix pregătește un nou film din seria „La cuțite”. Ce actori i se vor alătura lui Daniel Craig
9

de Andreea Hentea,

După știrea recentă că renumitei francize „La cuțite” i se va adăuga un titlu nou, în care Daniel Craig își va relua rolul principal, acestuia i s-au alăturat, deja, primele nume sonore. Ce știm despre noul film.

Josh O’Connor și Cailee Spaeny i se alătură lui Daniel Craig în noul film din seria „La cuțite”

Noul film din seria de succes a lui Rian Johnson se va numi „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery”, iar actorii care i se vor alătura, deocamdată, lui Daniel Craig sunt Josh O’Connor și Cailee Spaeny, scrie deadline.com.

Scenariul și regia filmului „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” îi vor aparține tot lui Rian Johnson. Filmul se va vedea pe Netflix, la fel ca cele două filme anterioare ale francizei. Rian Johnson va produce, de asemenea, filmul, alături de Ram Bergman, asociatul său în cadrul companiei T-Street Pictures.

2015 – Spectre – Movie SetIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Detaliile poveștii în care Daniel Craig îl va juca din nou pe agreabilul detectiv Benoit Blanc sunt, deocamdată, necunoscute. Platforma Netflix a făcut o investiție record (450 de milioane de dolari) în cele două continuări ale filmului inițial, „La cuțite”.

Preferații fanilor

Aflat, din plin, în atenție în ultimul timp, Josh O’Connor (considerat de multe voci „actorul momentului”) a jucat excelent în absolut originalul „Himera” (2023), de Alice Rohrwacher, care a avut recent premiera pe ecrane, și este încă prezent în cinematografe cu filmul „Challengers”, al lui Luca Guadagnino, în care joacă alături de Zendaya și de Mike Faist. Nu peste mult timp îl vom vedea în „The History of Sound”, alături de Paul Mescal, un alt tânăr actor extrem de apreciat.

Cailee Spaeny a primit prestigioasa Coppa Volpi la Festivalul internațional de film de la Veneția pentru rolul Priscillei Presley din „Priscilla”, regizat de Sofia Coppola, iar recent am văzut-o pe ecrane în excelentul „Război civil”, regizat de Alex Garland, care a avut încasări record în Statele Unite. În curând o vom vedea și în cel mai recent film din celebra franciză „Alien”, „Alien: Romulus”.

La scurt timp după anunțarea știrii că Josh O’Connor și Cailee Spaeny s-au alăturat francizei „La cuțite” pentru viitorul film, site-ul worldofreel.com a anunțat că alte două vedete foarte îndrăgite, Tom Hardy și Lindsay Lohan, sunt în discuții pentru a se alătura distribuției. Pe Tom Hardy îl vom vedea, din 21 iunie, în așteptatul „The Bikeriders: Clubul vandalilor”, iar Lindsay Lohan a jucat recent în comedia romantică „Dorință irlandeză” (disponibilă pe Netflix).

Filmul „Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery” urmează să intre în producție luna viitoare și va avea premiera în cursul anului 2025.

O franciză plină de vedete

„La cuțite” / „Knives Out” (2019) și „La cuțite: Misterul din Grecia” / „Glass Onion: A Knives Out Mystery” (2022) au fost scrise și regizate de Rian Johnson și nominalizate, ambele, la Oscarul pentru cel mai bun scenariu. Ambele filme au avut povești stilizate, care omagiau, în mare măsură, scriitura nemuritoarei Agatha Christie, iar în distribuțiile ambelor filme s-au regăsit unele dintre cele mai sonore nume de la Hollywood.

„La cuțite” i-a avut pe generic, alături de Daniel Craig, pe Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Chris Evans, Michael Shannon, Ana de Armas și pe Don Johnson, iar în „La cuțite: Misterul din Grecia” i-am văzut, tot împreună cu Daniel Craig, pe Edward Norton, Hugh Grant, Ethan Hawke, Kate Hudson, Joseph Gordon-Levitt, Natasha Lyonne, Kathryn Hahn, Janelle Monáe și Dave Bautista.

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton