; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MESSIAH_106_Unit_04899R20190919 6466 46riav

Netflix nu mai crede în „Messiah”. Ce decizie a luat platforma de streaming

30 March 2020

Platforma de streaming Netflix nu va mai investi într-un al doilea sezon al serialului „Messiah', scrie Television Business International. 

Primul sezon al serialului „Messiah', lansat pe 1 ianuarie 2020 pe platforma de conținut, spune o poveste interesantă: ofițerul CIA Eva Geller (Michelle Monaghan) investighează originile unui bărbat (Mehdi Dehbi) care a acaparat atenția la nivel internațional. În același timp, el continuă să atragă adepți care susțin că poate să facă minuni și că este reîntruparea lui Iisus Hristos, iar presa din toată lumea este din ce în ce mai fascinată de personalitatea lui carismatică. Geller trebuie să descopere dacă el este cu adevărat o entitate divină, un nou Mesia, sau un șarlatan capabil să zguduie ordinea geopolitică a lumii. 

Vestea anulării a fost confirmată de actorul Wil Traval, interpretul lui Will Mathers, care a scris pe conturile de pe rețelele sociale: „Ziua de azi este una foarte tristă. Tocmai am aflat că nu va exista un al doilea sezon din . Mi-aș fi dorit ca lucrurile să stea altfel.' 

Serialul a creat controverse din primele momente, existând țări (precum Iordania) care au cerut Netflix să nu lanseze producția. 

Surse americane susțin însă că motivele pentru care serialul a fost întrerupt sunt altele: serialul ar fi avut o echipă masivă, iar filmările erau preconizate în locații internaționale lovite din plin de Covid- 19. 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare