; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Casa (1)

Netflix ne invită în culisele „La casa de papel”, într-un film dedicat serialului

09 April 2020

Odată cu sezonul 4 din „La casa de papel', lansat pe Netflix din 3 aprilie, platforma de streaming a distribuit și filmul „Money Heist: The Phenomenon', care analizează modul în care serialul a atras un val masiv de entuziasm față de personaje și cum a devenit acest produs spaniol un succes internațional. 

De-a lungul unei ore, filmul explică nu doar cum a explodat popularitatea serialului după ce a fost difuzat pe Netflix, ci și impactul cultural pe care l-a avut în teritoriile unde a fost difuzat. 

Primul sezon din „La casa de papel' a avut premiera în Spania, la postul Antena 3, în mai 2017, dar după un prim episod cu 4,5 milioane de telespectatori, audiențele au scăzut, astfel încât, înainte ca Netflix să îl cumpere, creatorii și echipa de actori se resemnaseră că este un eșec. 

Netflix l-a pus în lista sa fără prea mult tam-tam, dar abonații din toată lumea l-au descoperit, iar de aici a fost doar un pas până la a deveni un fenomen. Celebrități din toată lumea, începând cu scriitorul Stephen King și terminând cu fotbalistul brazilian Neymar, s-au declarat fani ai serialului. Neymar chiar a avut o apariție cameo în sezonul 2!

Toate aceste informații de culise și multe altele le vom descoperi vizionând filmul de pe Netflix. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare