; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Atiye Season 1

Netflix lansează un nou serial turcesc original: „The Gift” („Atiye”). Când are loc premiera

02 December 2019

Cel de-al doilea serial original turcesc realizat de Netflix, „The Gift' („Atiye'), va avea premiera pe cunoscuta platformă online pe 27 decembrie. Primul sezon va avea opt episoade şi a fost produs de către cei de la Netflix în colaborare cu turcii de la OG Medya, avându-i în rolurile principale pe Beren Saat („Kösem', „Fatmagül, „Răzbunarea'), Mehmet Günsür („Suleyman Magnificul'), Metin Akdülger („Kösem', „Yaman') şi Melisa Senolsun („Preţul dragostei'). 

„The Gift' are la bază romanul lui Şengül Boybaş, „Dünyanın Uyanışı'/ „Trezirea Lumii' și spune povestea unei frumoase şi misterioase pictorițe pe nume Atiye (Beren). Aceasta are o viaţă perfectă în Istanbul alături de familia şi iubitul ei şi e pe cale să îşi deschidă prima expoziţie personală. Intriga se schimbă atunci când un arheolog, Erhan (Mehmet Günsür),  descoperă un simbol care atestă că Atiye are legături mistice cu cel mai vechi sanctuar din lume, Göbeklitepe. Protagonista va încerca să desluşească misterele din spatele acestui sanctuar neolitic, ridicat pe o creastă de munte din sud-estul Anatoliei şi aflat la circa 15 km, nord-est, de orașul Șanlıurfa.

Primul serial original Netflix, „The Protector' / „Ultimul protector al oraşului', cu Çağatay Ulusoy în rolul principal, a fost lansat în 2018, iar anul acesta în aprilie a avut premiera sezonul al doilea. Cel de-al treilea sezon este aşteptat la Netflix în 2020.

Vedeţi aici trailerul serialului „The Gift' („Atiye'):

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

A post shared by BErEn Saat (@berenn_saat) on


 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare