; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix lansează trailerul pentru „Ratched”, serialul despre asistenta medicală din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

Netflix lansează trailerul pentru „Ratched”, serialul despre asistenta medicală din „Zbor deasupra unui cuib de cuci”

05 August 2020

Realizat de Ryan Murphy („American Horror Story') și Ian Brennan, „Ratched' este un serial dramatic care spune povestea originii lui Mildred Ratched, o asistentă medicală de psihiatrie, personaj din „Zbor deasupra unui cuib de cuci'.

În 1947, Mildred sosește în nordul Californiei pentru a se angaja la un spital psihiatric de prestigiu, unde se desfășoară experimente noi și tulburătoare asupra minții umane. Aflată într-o misiune clandestină, Mildred se prezintă drept asistenta medicală perfectă, dar, pe măsură ce trece timpul, îi descoperim adevăratul caracter, tenebros, al femeii.

„Ratched' a fost inspirat de personajul emblematic și de neuitat al asistentei medicale Ratched din „Zbor deasupra unui cuib de cuci' și a fost creat de Evan Romansky. Serialul îi are în distribuție pe Sarah Paulson în rolul lui Mildred Ratched, Cynthia Nixon în rolul lui Gwendolyn Briggs, Judy Davis în rolul asistentei medicale Betsy Bucket, Sharon Stone în rolul lui Lenore Osgood, dar și Amanda Plummer, Corey Stoll și Vincent DOnofrio.

Serialul îi are drept producători executivi pe Ryan Murphy, Ian Brennan, Sarah Paulson, Alexis Martin Woodall, Aleen Keshishian, Jacob Epstein, Jennifer Salt, Margaret Riley, Michael Douglas, Robert Mitas și Tim Minear.

„Ratched' are 8 episoade și va avea premiera la Netflix vineri, 18 septembrie.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare