; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

REBECCA

Netflix lansează primele poze din noua versiune „Rebecca”. Când e programată premiera

10 August 2020

Unul dintre cele mai așteptate filme Netflix în 2020, noua versiune „Rebecca', cu Lily James și Armie Hammer în rolurile principale, va fi lansat de platforma de streaming pe 21 octombrie.

În „Rebecca', povestea îi are în centru pe aristocratul Maxim de Winter, proprietarul domeniului Manderley, și pe a doua lui soție, o femeie tânără, fără sânge albastru sau bani. După ce cuplul se întoarce acasă din luna de miere, doamna de Winter ajunge în pragul unei crize nervoase, copleșită de lupta imposibil de câștigat cu fantoma primei doamne de Winter, Rebecca, decedată în circumstanțe misterioase.

 Vezi galeria foto >

 

În versiunea de la Netflix, care tocmai a lansat primele poze din peliculă, Armie Hammer („Strigă-mă pe numele tău') este Maxim de Winter, Lily James („Cenușăreasa') este doamna de Winter, iar rolul doamnei Danvers, menajera de la Manderley și personaj esențial pentru intrigă, îi revine lui Kristin Scott Thomas. Mai au roluri în film Keeley Hawes, Ann Dowd și Sam Riley, dar lipsește o informație esențială: nu se știe cine o va interpreta pe Rebecca de Winter.

 

Filmările au fost făcute vara trecută în Anglia și se pare că au marcat-o pe Lily James. Actrița declara despre personajul ei, citată de independent.co.uk: „Este intimidată și manipulată, mental se află într-un loc dificil. Tot aveam atacuri de panică și după ce am terminat filmările, nu mă puteam desprinde'.

„Rebecca', probabil cel mai cunoscut roman al scriitoarei britanice Daphne du Maurier, a fost publicat în 1938. În 1940, cartea cu accente de thriller gotic a fost ecranizată în regia lui Alfred Hitchcock, cu Joan Fontaine și Laurence Olivier protagoniști, iar pelicula primea Oscarul pentru cel mai bun film al anului.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare