; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AAAABWcExk2VJf62rVo8olHy5oO9zXRM7iNHL3XcndNvgpZCR6qUdYB76gMzOiS1Qh4dE4rDctJ_ POWjqCmgNEF d38MnmF

Netflix lansează astăzi serialul „Aleea cu licurici”, o poveste emoționantă despre o prietenie de-o viață

03 February 2021

Serialul are în centru două femei, Tully Hart (Katherine Heigl) și Kate Mularkey (Sarah Chalke), a căror prietenie începe la paisprezece ani și se adâncește în următoarele decenii, ajutându-le să treacă prin cele mai complicate încercări. 

 

Povestea este ecranizarea romanului „Aleea cu licurici', scris de Kristin Hannah, vândut în 1,2 milioane de exemplare și tradus și în România. Ceea ce recomandă serialul este tonul cald și familiar cu care sunt redate nenumăratele încercări prin care trec cele două eroine de-a lungul anilor. De la alegerea între carieră și familie la idealurile comune, iubiri, pierderi și trădări, cele două prietene fac față împreună maturizării și surprizelor vieții. 

 

Cele două actrițe din rolurile principale conturează cu însuflețire personalitățile atât de diferite ale celor două femei care cresc împreună din anii ’70 până azi, asistând la marile schimbări ale lumii. Katherine Heigl, reputată la Hollywood și pentru numeroasele ei capricii, joacă aici convingător rolul exuberantei Tully, fiind completată de mai puțin cunoscuta Sarah Chalke, care se dovedește o alegere perfectă pentru interiorizata Kate. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare