; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Assassins Creed Live Action Series In Development At Netflix

Netflix joacă la alt nivel. Seria „Assassin’s Creed”, pe micile ecrane

10 November 2020

Ce pot să aibă în comun seria de jocuri de Assassins Creed și postul de streaming Netflix? Ei bine, nici mai mult, nici mai puțin, decât un serial plin de acțiune!

 

De unde acest parteneriat care aduce pe rețeaua de streaming Netflix seria Assassins Creed? Între Netflix și compania de software Ubisoft a fost încheiat un parteneriat care presupune realizarea mai multor producții TV, printre care seriale, desene animate și producții anime, legate de jocurile produse de aceasta din urmă. Primul care se pare că va vedea lumina televizoarelor este un serial inspirat de universul jocurilor din seria de succes Assassins Creed. 

De ce a vânat Netflix seria? Vânzări record pentru Assassins Creed

Lansat pe calculatoarele și consolele din întreaga lume în 2007, Assassins Creed a devenit un succes aproape imediat. Până în ziua de azi se aproximează că au fost vândute peste 155 de milioane de jocuri din seria Assassins Creed. Producția, care împletește evenimente și locații reale cu cele fictive, are la bază un război desfășurat între Ordinul Asasinilor și Templieri, luptă dusă prin intermediul unor dispozitive care pot accesa amintirile genetice ale asasinilor. Caracteristica oricărui joc din seria Assassins Creed sunt în principal elementele de parkour folosite de gameri pentru a-și deplasa eroul de la o destinație la alta precum și cele de stealth, atât de necesare îndeplinirii cu succes a meseriei de asasin.

Evenimentele din cele 12 jocuri ce poartă semnătura Assassins Creed se desfășoară în diferite perioade istorice precum Ierusalim (1.191), SUA în timpul revoluției Americane  (1.754), Londra (1.865), Egipt (48 îHr) și Grecia (431 îHr). Ultimul joc din serie se lansează în această lună și se desfășoară în Britania (873 dHr). Așa că productorii de la Netflix ar avea de unde alege o locație și o perioadă pentru evenimentele din viitoarea producție. 

Ubisoft nu este la prima încercare de a dezvolta universul Assassins Creed

Ubisoft nu este la prima încercare de a dezvolta universul Assassins Creed. În 2016 a fost lansată pe marile ecrane versiunea cinematografică a jocului, cu Michael Fassbender, Marion Cotillard, Jeremy Irons, Charlotte Rampling în rolurile principale. În ciuda distribuției excelente și a popularității jocului, pelicula nu a fost deloc un succes: a costat 125 de milioane de dolari și a avut ca încasări 240 de milioane. Așa că planurile de a o transforma într-o trilogie au fost anulate sau, în cel mai bun caz, amânate. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare