Homepage  / Netflix

Netflix ecranizează romanul „People We Meet On Vacation”, cu Tom Blyth și Emily Bader în rolurile principale. Ce știm până acum despre proiect

Netflix ecranizează romanul „People We Meet On Vacation”, cu Tom Blyth și Emily Bader în rolurile principale. Ce știm până acum despre proiect
6

de Andreea Hentea,

Tom Blyth și Emily Bader vor fi protagoniștii comediei romantice „People We Meet On Vacation”, ecranizarea unui roman foarte îndrăgit, produsă de Netflix. Ce știm în prezent despre film.

Ce știm despre filmul „People We Meet On Vacation”, cu Tom Blyth și Emily Bader

Tom Blyth („Jocurile foamei: Balada șerpilor și a păsărilor cântătoare”) și Emily Bader („My Lady Jane”) vor forma un cuplu pe ecran, în viitoarea ecranizare a romanului „People We Meet On Vacation”, publicat în 2021. Situat de la debut pe locul 1 în lista de bestseller-uri The New York Times, acesta s-a vândut în peste 2 milioane de exemplare în Statele Unite, fiind cea mai de succes carte a scriitoarei americane Emily Henry, informează site-ul netflix.com.

My Lady Jane Premiere – LAIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Romanul „People We Meet On Vacation” (tradus și la noi în 2022, cu titlul „Întâlniri în vacanță”) îi are în centru pe independenta Poppy (Emily Bader) și pe introvertitul Alex (Tom Blyth), căruia îi place mai curând rutina. Timp de un deceniu, Poppy și Alex au fost cei mai buni prieteni, trăind în orașe diferite și petrecând împreună fiecare vacanță de vară. La un moment dat, însă, echilibrul atent cultivat al relației lor de prietenie este pus la încercare de o idee nouă pentru ei și evidentă pentru toți ceilalți – ar putea fi Alex și Poppy cuplul romantic perfect?

Ce crede scriitoarea

„Am fost foarte nerăbdătoare cu privire la interpreții celor două personaje ale poveștii, dar acum mă simt extrem de încrezătoare că cititorii mei, dar și oamenii care nici măcar nu au auzit despre carte se vor îndrăgosti total de Poppy și Alex”, a declarat pentru netflix.com scriitoarea Emily Henry după anunțarea distribuției viitoarei ecranizări.

Viitorul film „People We Meet On Vacation” va fi regizat de Brett Haley („Hearts Beat Loud”, „All the Bright Places”) și produs în parteneriat cu studiourile Sony. „Le-am urmărit chimia de patru ori în 12 ore
la citirea rolurilor și mi-au plăcut mai mult de fiecare dată. Prima dată am râs în hohote, apoi, spre final, am devenit tot mai emoționată”
, a povestit scriitoarea Emily Henry.

„«People We Meet On Vacation» nu este prima ecranizare realizată de Netflix după un roman de succes, iar priceperea platformei de streaming în materie de comedii romantice este bine cunoscută. Transpunerea pe ecran a cărții reprezintă prima abordare a scrierilor lui Emily Henry de către un studio, iar Netflix are astfel un avantaj, făcând o mișcare rară în lumea din ce în ce mai competitivă a serviciilor de streaming.

Șansa de a realiza un număr de adaptări viitoare ale celorlalte cărți de succes ale lui Emily Henry este, deci, evidentă, iar cu asemenea protagoniști de marcă, „People We Meet on Vacation” se pregătește deja să devină un succes, afirmă screenrant.com. De altfel, Netflix a distribuit deja un videoclip pe contul său oficial X (fostul Twitter) în care vedetele Tom Blyth și Emily Bader reacţionau la vestea distribuirii lor.

Un succes deja anunțat

Romanul lui Emily Henry a avut un succes extraordinar în 2021 și nu a durat mult până când Netflix a câștigat drepturile pentru film. Intenția de realizare a unei ecranizări a fost anunțată încă din octombrie 2022, când deadline.com a anunțat că Brett Haley a fost angajat de compania de producție 3000 Pictures pentru a regiza filmul.

Haley nu este străin de comedie, după ce a regizat amuzantul și emoționantul „Hearts Beat Loud” (2018), despre un duo tată-fiică ce se regăseau compunând împreună. Scenariul filmului „People We Meet On Vacation” va fi scris de scenarista de origine chineză Yulin Kuang, deja implicată în producția comediei romantice „I Believe In a Thing Called Love”, tot o producție Netflix.

Dotată cu tensiune, umor și dramă, povestea din „People We Meet on Vacation” ar putea transforma, s-a estimat deja, receptarea comediei romantice în următorii ani.

Sursă foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton