; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

ELITE

Netflix confirmă cel de-al doilea sezon al serialului spaniol „Elite”

18 October 2018

Lumea din Las Encinas revine în 2019, dar încă nu se știe ce personaje se vor întoarce sau ce chipuri noi vom vedea. Sezonul al doilea din „Elite' va fi produs tot de Zeta Audiovisual („Ahora o Nunca', „Three Steps Above Heaven', „I Want You'), va avea 8 episoade și va fi filmat în 4K.

Primul sezon a reunit trei actori din „La Casa de Papel' – María Pedraza, Miguel Herrán și Jaime Lorente – dar și mai multe fețe noi, precum Itzan Escamilla („Cable Girls', „The Ministry of Time'), Miguel Bernardeau („Ola de Crímenes'), Arón Piper („15 Years and One Day'), Ester Expósito („Estoy Vivo'), Mina El Hammani („El Príncipe'), Álvaro Rico („Velvet Collection') și Omar Ayuso (care debutează în „Elite'). Din distribuție, face parte și Danna Paola („Dare to Dream'), care se numără printre cele mai populare actrițe și cântărețe din Mexic.

„Elite' este cel de-al doilea titlu original spaniol, este regizat de Ramón Salazar („Sundays Illness', „Three Steps Above Heaven') și Dani de la Orden („El Mejor Verano de mi vida', „Party Town') și scris de Carlos Montero („The Time in Between' și creatorul „Physical or Chemical') și Darío Madrona („Génesis', „La chica de ayer' și co-producătorul „The Protected').

Puteți vedea aici clipul care anunță cel de-al doilea sezon:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare