; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The crown

Netflix ar putea prelungi „The Crown”

02 December 2020

După nenumăratele comentarii iscate de recenta lansare a celui de-al patrulea sezon al serialului Netflix „The Crown', pe 15 noiembrie, platforma de streaming este în discuții, se pare, pentru prelungirea producției cu încă un sezon față de cele anunțate astă vară, informează dailymail.co.uk.

Deși creatorul serialului „The Crown', Peter Morgan, a declarat oficial, în luna iulie a acestui an, că vor exista șase sezoane (după ce inițial fusese luată hotărârea să existe numai cinci), un expert în materie de monarhie, Omid Scobie, ar fi afirmat – în cadrul unui podcast – că serialul ar putea fi extins în așa fel încât povestea să-i prezinte pe prințul William, duce de Cambridge (38 de ani), și pe prințul Harry, duce de Sussex (36 de ani), la maturitate. 

Tot Scobie a mai susținut că a auzit zvonuri la Netflix că evenimentele prezentate în serial ar putea fi extinse și după moartea prințesei Diana, în 1997.

 „Având în vedere câte controverse a creat sezonul patru al serialului, prezența sa în viața membrilor familiei regale va mai dura ceva', a afirmat acesta.

Între timp, fanii casei regale au lansat o campanie de susținere a Ducesei de Cornwall (acum în vârstă de 71 de ani), după avalanșa de comentarii negative îndreptate împotriva acesteia. Criticile au fost declanșate de modul în care serialul a prezentat relația extraconjugală dintre aceasta și prințul Charles. Folosind hashtag-ul #DuchessOfCornwallAppreciationShoutout, aceștia au postat fotografii și comentarii de susținere a activităților caritabile în care s-a implicat aceasta, cu pasiune. 

Se pare că, în realitate, relația dintre prințul Charles și Camilla a reînceput nu după nunta acestuia cu prințesa Diana, în 1981, ci în 1986, o etapă în care, după cum chiar prințul Charles a declarat într-un documentar, căsnicia sa era „iremediabil compromisă'. 

Autoarea Sally Bedell Smith, care a scris biografia reginei Elisabeta a II-a și a prinților Charles și Diana, a declarat:

  1. „Mă întristează foarte mult faptul că oamenii cred că faptele pe care le-au văzut în serial sunt prezentate cu exactitate, inclusiv povestea dintre prințul Charles și Camilla'. La rândul său, Ingrid Seward, editor-șef al revistei Majesty, a spus:
  2. „The Crown este un portret unilateral, realizat din perspectiva Dianei. Cel mai trist este că oamenii sunt acum convinși că aceasta este povestea adevărată, iar lucrurile nu stau deloc așa'.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare