; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix

Netflix anunță un Casting Call la nivel global pentru rolul principal feminin din comedia „Tall Girl”

05 November 2018

Se caută fete de 1.78 m sau mai înalte! Cei care își doresc să facă parte din audiție pot vizita www.tallgirlcasting.com și se pot înscrie între 5 noiembrie 2018 și 21 noiembrie 2018. „Tall Girl' va începe filmările în ianuarie 2019.

Să supraviețuiești liceului este destul de greu, dar încearcă să treci prin această experiență dacă ești o fată de 1.80 m, care nu își găsește locul și este întrebată în fiecare zi „Cum e vremea acolo sus?' Adolescența este despre descoperirea sinelui, iar comedia live action Netflix „Tall Girl' va surprinde această evoluție urmărind povestea unei fete de 16 ani care trebuie să accepte lucurile care o fac diferită, să fie mândră că este specială și că nu se încadrează într-un șablon. Inspirat de tonul filmelor clasice ale lui John Hughes, „Tall Girl' explorează relațiile nuanțate și delicate care fac din liceu o perioadă frustrantă, memorabilă, plină de provocări dar și de entuziasm.

„Tall Girl' este regizat de Nzingha Stewart (Greys Anatomy, A Million Little Things) și scris de Sam Wolfson (Andi Mack, Finding Carter). Este cea de-a patra colaborare Netflix cu regizorul McG de la Wonderland și Mary Viola (The Duff), care va produce alături de Corey Mash de la Wonderland. Directorul de casting al fimului este Barbara McCarthy (Mothers Day, The Duff), care a coordonat și castingul filmului Netflix The Christmas Chronicles.

Netflix a anunțat că producătorii filmului se află în prezent în căutare de fete înalte din toată lumea care să dea audiție pentru rolul personajului feminin principal: adolescenta de 16 Jodi care – la o înălțime de peste 1.80 m – trebuie să facă eforturi pentru a supraviețui vieții la liceu, în timp ce se confruntă cu eticheta permanentă de „cea mai înaltă fată din școală'. Audițiile sunt deschise fetelor din toată lumea care au 1.78 m sau sunt mai înalte, cu vârste cuprinse între 13 și 21 de ani.

Tall Girl este despre momentele în care ne simțim penibili sau fragili și despre a învăța să acceptăm acele momente prin iubire necondiționată', a spus Nzingha Stewart.

„Netflix și-a luat angajamentul de a fi o platformă unde adolescenții pot găsi filme care îi inspiră și îi fac mai puternici. Unul dintre multele motive pentru care suntem încântați să producem Tall Girl este modul în care se adresează audienței cu umor și sensibilitate, despre ce îi face diferiți și speciali, folosind înălțimea ca referință', a adăugat Melissa Cobb, Vice President of Kids and Family la Netflix. „Abia așteptăm să ilustrăm lumea protagonistei noastre înalte, care se poate inspira din experiența ei unică pentru a prezenta în mod autentic provocările și lecțiile întâlnite în această etapă complicată a vieții'.

 

„Tall Girl'

Este o comedie originială Netflix din 2019 despre Jodi, cea mai înaltă fată din școala ei, care nu s-a simțit niciodată confortabil în pielea sa. Toate acestea se schimbă atunci când se îndrăgostește de elevul nou străin (și la fel de înalt) Stig, care este găzduit în casa lui Dunkleman, prietenul cel mai bun și ciudățel al lui Jodi. Prin urmare, Jodi ajunge în mijlocul unui triunghi amoros surprinzător, care o ajută să își dea seama că este mai mult decât nesiguranțele aduse de înălțimea ei.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare