; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix anunță sezonul 2 al serialului Ragnarok. Când are premiera pe platformă producția norvegiană

Netflix anunță sezonul 2 al serialului „Ragnarok”. Când are premiera pe platformă producția norvegiană

21 April 2021

Netflix a lansat azi primele imagini din mult-așteptatul al doilea sezon din „Ragnarok' și a anunțat că acesta se va lansa la nivel global pe platformă pe 27 mai 2021.

Ragnarok' este o dramă pe tema maturizării, care construiește și contribuie la un unghi nou și surprinzător asupra mitologiei nordice. Acțiunea celui de-al doilea sezon pornește din locul unde a rămas în primul sezon: ce faci când ești un liceean de 17 ani care tocmai a aflat că se confruntă cu un dușman antic și extrem de puternic, ce ține un oraș întreg, poate chiar o țară întreagă, într-o mână de fier?

Magne trebuie să accepte că acum, când este pregătit pentru luptă, dușmanii lui sunt prea mulți și prea puternici. Mai este cineva care, asemenea lui, să aibă puteri supranaturale? Va putea găsi acești oameni la timp? Și ce se întâmplă când se dovedește că fratele său mai mic, Laurits, este, de asemenea, destul de excepțional, dar că vede lumea foarte diferit de Magne?

În cel de-al doilea sezon al „Ragnarok', conflictul devine mai dur, răul devine mai concentrat și alegerile și mai disperate. În mijlocul tuturor acestor lucruri, Magne se confruntă cu întrebarea fundamentală: cât de departe ești dispus să mergi pentru a-ți salva familia?

Distribuția lui Ragnarok îi include pe David Stakston (Magne), Danu Sunth (Iman), Jonas Strand Gravli (Laurits), Theresa Frostad Eggesbø (Saxa), Herman Tømmeraas (Fjor), Emma Bones (Gry), Henriette Steenstrup și mulți alții.

Seria în șase părți în limba norvegiană este produsă de SAM Productions, o companie de producție daneză.

Sursa foto: Netflix

 

 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare