; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The Witcher NOTW_Teaser_Vertical_RGB_PRE_CS

Netflix anunță premiera filmului anime „The Witcher: Nightmare of the Wolf”

12 July 2021

Dezvăluit în cadrul primului eveniment WitcherCon, Netflix a anunțat data lansării și primele imagini din viitorul film The Witcher: Nightmare of the Wolf.

 

Lungmratrajul anime, al cărui regizor este Han Kwang Il, va avea premiera luni, 23 august 2021 și spune povestea lui Vesemir, un tânăr și îndrăzneț witcher, care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani.

Lumea The Witcher se extinde în această poveste de origine anime: înainte de Geralt, a existat mentorul său, Vesemir – un tânăr witcher care a dat o viață trăită în sărăcie pe a ucide monștri pentru bani. Dar când un monstru ciudat începe să terorizeze un regat măcinat din de punct de vedere politic, Vesemir se trezește într-o aventură înspăimântătoare care îl obligă să se confrunte cu demonii trecutului său.

 

  

Anunțul face parte din noutățile prezentate în cadrul WitcherCon, incluzând data de lansare și teaser art pentru al doilea sezon al seriei live-action The Witcher, care are premiera vineri, 17 decembrie 2021.

 

 

Recomandări TV

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare