Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Lucifer_S4_Horizontal Main_RGB

Netflix anunță data de lansare și teaserul pentru „Lucifer”, serialul „înviat” cu ajutorul fanilor săi

11 April 2019

S-a întors! Ce, credeai că a plecat pentru totdeauna? Sezonul 4 din „Lucifer' se lansează miercuri, 8 mai, pe Netflix.

Pe 8 mai 2019, iadul se întoarce pe pământ (din nou!) atunci când Netflix lansează sezonul 4 din „Lucifer', comedia fantasy și serial-cult despre îngerul căzut și fostul Lord al Iadului, Lucifer Morningstar, un manager de club din LA care își folosește expertiza diavolească pentru a ajuta departamentul de poliție din LA să rezolve crime.

Noul sezon se întoarce după ce Chloe a văzut adevărata față a lui Lucifer. Iar Lucifer se confruntă cu o nouă provocare: Eva, prima femeia care a păcătuit vreodată, se întoarce. Oare vrea să se răzbune pe cel care a ispitit-o afară din rai acum mulți ani… sau ceva complet diferit?

„Lucifer' este produs pentru Netflix de Jerry Bruckheimer Television alături de Warner Bros. Television. Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Joe Henderson, Ildy Modrovich, Sheri Elwood și KristieAnne Reed sunt producători executivi. Serialul a fost dezvoltat de Tom Kapinos și se bazează pe personajele create de Neil Gaiman, Sam Kieth și Mike Dringenberg pentru Vertigo, al DC Entertainment.

Din distribuție fac parte: Tom Ellis (în rolul lui Lucifer Morningstar), Lauren German (detectiva Chloe Decker), Kevin Alejandro (detectivul Dan Espinoza), D.B. Woodside (Amenadiel), Lesley-Ann Brandt (Maze), Aimee Garcia (Ella Lopez) și Rachael Harris (Dr. Linda Martin).

În sezonul 4 își vor face debutul Inbar Lavi, în rolul lui Eve, și Graham McTavish, în rolul lui Father Kinley.

Puteți vedea anunțul video aici:

 

Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare