; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NARCOS_MEX_105_Unit_00843R2

Netflix anunță că serialul „Narcos: Mexico” se va întoarce cu sezonul al doilea

06 December 2018

După ce primul sezon al serialului, în care joacă Diego Luna și Michael Peña, a fost lansat pe platforma Netflix pe 16 noiembrie 2018, acum gigantul de streaming anunță un al doilea sezon din „Narcos: Mexico'.

„Narcos: Mexico' este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător general, iar José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard și Andi Biaz sunt producători executivi.

Despre primul sezon „Narcos: Mexico'

Serialul explorează originile războiului împotriva drogurilor, concentrându-se pe originile acestuia și pornind dintr-un moment în care traficul din Mexic era reprezentat de un grup dezorganizat de producători și traficanți independenți. Urmărește creșterea cartelului Guadalajara din anii 1980 în timp ce Félix Gallardo (Diego Luna) preia frâiele și unește mai mulți traficanți cu scopul de a crea un imperiu. Atunci când agentul DEA Kiki Camarena (Michael Peña) se mută cu soția și fiul său din California în Guadalajara pentru un job nou, își dă seama repede că misiunea sa va fi o provocare mai mare decât și-a imaginat. În timp ce Kiki află mai multe informații despre Félix și se implică din ce în ce mai mult în misiune, au loc o serie de evenimente tragice care afectează traficul de droguri și lupta împotriva lui din următorii ani.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare