; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

AAAABQU8LfvflLbWoWwznrf2GXx6lAdu0AcKYU49aiTtcoQnQZMCsLhqaDiWF2ttWYqDhtScSso3QEnm9sAaw KomUcwVbHy

Netflix anunță al doilea sezon al serialului „Bridgerton”

21 January 2021

Platforma de streaming Netflix a anunțat astăzi că serialul de mare succes „Bridgerton' va continua cu al doilea sezon. 

Conform celor comunicate, actorii se vor întoarce pe platourile de filmare în primăvara lui 2021, iar al doilea sezon se va concentra pe povestea socială a lui Lord Anthony Bridgerton.

 

 

 

 

Primul sezon „Bridgerton’, care a fost lansat de Netflix pe 25 decembrie, va continua și ar putea avea nici mai mult, nici mai puțin de opt sezoane, informează dailymail.co.uk.

 

Energicul serial de epocă a devenit un succes peste noapte și se estimează că, până la sfârșitul lunii ianuarie, audiența sa va atinge 63 de milioane de abonați ai platformei de streaming. Potrivit creatorului său, Chris Van Dusen, „Bridgerton’ e pe cale să se transforme dintr-un hit de moment într-o producție cu opt sezoane, fiind deja unul dintre cele mai de succes titluri difuzate de Netflix. 

 

„Serialul ar putea avea o viață foarte lungă’, a spus acesta, declarând pentru Collider că „Fiind vorba despre o familie cu opt copii și despre opt cărți, mi-ar plăcea să mă pot concentra și să spun cu adevărat povești de dragoste pentru toți frații Bridgerton și pentru fiecare personaj în parte’. 

 

El a explicat că primul sezon a fost în primul rând despre Daphne și povestea ei de dragoste cu Simon, dar că „mai sunt multe de aprofundat’. Prima carte din seria scrisă de Julia Quinn, ecranizată în primul sezon din „Bridgerton’, se numea „The Duke and I’. Al doilea volum are titlul „The Viscount Who Loved Me’, iar sezonul doi al serialului, care îl va ecraniza, îl va avea ca personaj central pe Anthony (Jonathan Bailey), fratele mai mare al lui Daphne, aflat în căutarea unei soții. Al doilea sezon va continua, de asemenea, povestea lui Daphne (Phoebe Dynevor) și a lui Simon Basset (Regé-Jean Page), dar și a lui Lady Portia Featherington (Polly Walker), acum rămasă văduvă, și a misterioasei Lady Whistledown (vocea lui Julie Andrews), a cărei indentitate încă nu va fi dezvăluită. 

Autoarea Julia Quinn (unul dintre cel mai bine vânduți autori americani de romane istorice, pe numele adevărat Julie Pottinger) se referă la următoarele ei cărți ca la „al doilea epilog’. Seria „Bridgerton’ continuă cu „An Offer From a Gentleman’, „Romancing Mister Bridgerton’, „To Sir Phillip, With Love’, „When He Was Wicked’, „Its in His Kiss’, ultimul din serie fiind „On the Way to the Wedding’.  Cărțile Juliei Quinn au fost traduse și în limba română.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare