Homepage  / Netflix

Netflix a publicat trailerul oficial pentru „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Noile imagini

Netflix a publicat trailerul oficial pentru „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”. Noile imagini
9

de Roxana Mirea,

Netflix a publicat primul trailer complet pentru „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, spin-off-ul serialului „Bridgerton”. Povestea prezintă viața tinerei Regine Charlotte (India Amarteifio) și semnificativa schimbare în societate pe care a provocat-o căsătoria ei cu Regele George.

Netflix a lansat primul trailer pentru „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

Netflix a publicat primul trailer complet pentru „Queen Charlotte: A Bridgerton Story, spin-off-ul foarte așteptat al îndrăgitului serial de dragoste. Trailerul ne oferă o privire mai amănunțită asupra vieții tinerei Charlotte (India Amarteifio), a presiunilor care o însoțesc la palat și a luptei ei pentru a se afirma ca regină și soție, în timp ce soțul ei, George (Corey Mylchreest), încearcă atât să o cucerească, cât și să îi ascundă cele mai profunde secrete.

Vedem, de asemenea, frânturi cu regina Charlotte, mai în vârstă, interpretată de Golda Rosheuvel, care este bântuită de fantomele trecutului său. De asemenea, își reiau rolurile din „Bridgerton” Adjoa Andoh, în rolul lui Lady Danbury, Ruth Gemmell, în rolul lui Violet Bridgerton, și Hugh Sachs, în rolul lui Brimsley.

netflix-a-lansat-primul-trailer-pentru-queen-charlotte-a-bridgerton-story-2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei dintre regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.

Spin-off-ul, care a fost anunțat pentru prima dată în 2021, o are pe Shonda Rhimes ca showrunner și scenarist. Din distribuție mai fac parte Michelle Fairley (Gangs of London) în rolul Prințesei Augusta; Arsema Thomas, în rolul tinerei Agatha Danbury; Sam Clemmett (Harry Potter and the Cursed Child) în rolul tânărului Brimsley; Freddie Dennis (The Nevers) în rolul lui Reynolds; Richard Cunningham (The Witcher), în rolul Lordului Bute; Tunji Kasim (Nancy Drew) în rolul lui Adolphus; Rob Maloney (Casualty) în rolul Doctorului Regal; și Cyril Nri (Cucumber) în rolul Lordului Danbury.

Serialul „Queen Charlotte: A Bridgerton Story” este disponibil din 4 mai, doar pe Netflix.

Cine a fost Regina Charlotte în realitate

Charlotte de Mecklenburg-Strelitz s-a născut într-o familie nobiliară germană și a devenit Regină consoartă odată cu căsătoria din 1761 cu George al III-lea.

Cuplul a avut 15 copii – nepoata lor Victoria, fiica celui de-al treilea fiu al lor, Edward, va deveni mai târziu regină în 1837.

După cum este portretizat în „Bridgerton”, regele George al III-lea a avut mai multe episoade de afectare a memoriei, care au devenit, în cele din urmă, o afecțiune permanentă, făcând imposibil ca soția sa să fie în preajma lui.

În timp ce în serial monarhul își umple timpul alimentându-și înclinația pentru bârfele din societate, în viața reală Regina Charlotte a fost un botanist amator și un patron pasionat al muzicii, în special al operelor compozitorilor germani Handel și Mozart.

Pe măsură ce sănătatea soțului ei s-a deteriorat la sfârșitul secolului al XVIII-lea, Regina Charlotte și-a găsit refugiul într-o proprietate de țară pe care a cumpărat-o lângă Castelul Windsor, numită Frogmore House.

Câțiva ani mai târziu, în 1801, ea a comandat o adăugare la teren: Frogmore Cottage (acum casa făcută cadou de Regina Elisabeta a II-a prințului Harry).

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton