Homepage  / Netflix

Netflix a publicat primele imagini din The Crown, sezonul 6. Este prezentată relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed

Netflix a publicat primele imagini din The Crown, sezonul 6. Este prezentată relația dintre Prințesa Diana și Dodi Fayed
9

de Roxana Mirea,

Netflix a publicat primele imagini din sezonul 6 al serialului „The Crown”. Acest sezon va fi ultimul, iar noile episoade vor acoperi moartea din 1997 a Prințesei Diana, interpretată de Elizabeth Debicki, și începutul relației dintre Prințul William și Kate Middleton. 

Primele imagini din The Crown, sezonul 6 

Luni, Netflix a publicat primele imagini oficiale din „The Crown”, sezonul 6, care marchează ultimul capitol al dramei regale de când a început, în 2016. Ultimul sezon va urmări evenimentele din familia regală din 1997 până în 2005. 

Imaginile oferă fanilor o primă privire asupra modului în care prima parte se va concentra pe „relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed înainte ca o călătorie fatală cu mașina să aibă consecințe devastatoare”, potrivit ET.

În 1997, prințesa Diana a murit într-un tragic accident de mașină, în Paris, în timp ce era urmărită de paparazzi. Ea avea 36 de ani.  

Elizabeth Debicki își reia rolul Dianei pentru a documenta ultimele momente din viața regretatei prințese de Wales. Khalid Abdalla revine în rolul lui Dodi Fayed, iubitul Dianei, care a murit și el în accident, iar Salim Daw se va întoarce pentru a-l interpreta pe tatăl lui, Mohamed Al Fayed.  

Sezonul 6 va cuprinde, de asemenea, nunta prințului Charles și a Camillei Parker Bowles, care s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii mai restrânse în aprilie 2005. Ambii fuseseră căsătoriți anterior, astfel că Regina Elisabeta a II-a nu a fost prezentă la eveniment. În calitate de regină, ea a fost, de asemenea, șefa Bisericii Anglicane, care adoptă o poziție oficială de descurajare a divorțului.  

Primele imagini din The Crown, sezonul 6 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Despre ce este vorba în The Crown, sezonul 6, partea a doua 

Partea a doua a sezonului 6 este formată din șase episoade. „Prințul William încearcă să se integreze din nou în viața de la Eton în urma morții mamei sale, în timp ce monarhia trebuie să facă față opiniei publice. Pe măsură ce ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectează asupra viitorului monarhiei odată cu căsătoria lui Charles și a Camillei și odată cu începuturile unei povești de iubire între William și Kate”, se arată în rezumatul oficial.  

Dominic West se întoarce în rolul Prințului Charles, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip și Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret. Nou-veniții Rufus Kampa și Fflyn Edwards vor debuta în rolul Prințului William și, respectiv, al Prințului Harry. Apoi, în partea a doua, ei vor fi înlocuiți de Ed McVey și Luther Ford. Meg Bellamy va intra și ea în rol pentru a o interpreta pe viitoarea soție a lui William, Kate Middleton. 

Netflix a lansat primul teaser pentru The Crown, sezonul 6 

Într-un teaser pentru viitorul sezon, lansat la începutul acestei luni, fostele vedete Claire Foy și Olivia Colman, care au interpretat-o pe regină, fac scurte apariții în timp ce monarhul britanic este văzut de-a lungul anilor. 

„Coroana este un simbol al permanenței. Este ceva ce ești, nu ceea ce faci”, spune regina Elisabeta în teaser, interpretată de Claire Foy. 

O parte din sinele nostru natural se pierde întotdeauna. Cu toții am făcut sacrificii. Nu este o alegere. Este o datorie”, adaugă Elisabeta a Oliviei Colman.  

Clipul se întrerupe apoi cu Imelda Staunton, actrița care o interpretează pe regina Elisabeta la final, ieșind la balconul Palatului Buckingham în timp ce se gândește: „Dar cum rămâne cu viața pe care am pus-o deoparte? Femeia pe care am lăsat-o deoparte?” 

Sezonul 6 din „The Crown” va fi împărțit în două părți. Prima parte se va lansa pe Netflix pe 16 noiembrie 2023, iar cea de-a doua, pe 14 decembrie 2023. 

Sursa Foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton