; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Hoc_key_013_h.jpg

Netflix a oprit producția sezonului 6 al serialului „House of Cards”

01 November 2017

Inițial, cei de la Netflix au hotărât ca sezonul 6 să fie cel care încheie serialul „House of Cards', dar, pe parcursul zilei de marți, 31 octombrie, situația s-a schimbat, anunță Daily Mail. Astfel, platforma de streaming a anunțat oficial pe rețelele de socializare că producția sezonului 6 este suspendată pe termen nelimitat, din cauza scandalului în care e implicat protagonistul Kevin Spacey, acuzat de hărțuire sexuală.

 

Anunțul privind suspendarea filmărilor sezonului 6 a fost făcut pe contul oficial de Twitter al Netflix:

„Producția sezonului final „House of Cards' este suspendată până la oferirea unor noi informații. Acest lucru ne va oferi timp să analizăm situația actuală alături de producătorii parteneri ai serialului. Producătorii executivi sunt prezenți pe platourile de filmare pentru a discuta cu actorii din distribuție, mai multe detalii vor urma', au fost cele trei mesaje postate cu referire la acest subiect.

 

Vestea anunțului a fost luată în urma scandalului în care Kevin Spacey este acuzat de actorul Anthony Rapp de hărțuire sexuală, toate acestea având loc pe vremea când actorul avea numai 14 ani.

Actorul a anunțat luni pe Twitter că este homosexual, într-o declarație în care îi cere public scuze actorului Anthony Rapp.

Serialul „House of Cards' este o dramă politică americană bazată  pe romanul cu același nume scris de  Michael Dobbs. Pe lângă rolul avut în cadrul serialului, Kevin Spacey este și producător executiv „House of Cards'. Din anul 2013, serialul a fost nominalizat la Premiile Emmy de 53 de ori.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare