Homepage  / Seriale / Netflix

Netflix a lansat un teaser special pentru Squid Game, sezonul 2. Lupta dintre Gi-hun și Front Man se intensifică

Netflix a lansat un teaser special pentru Squid Game, sezonul 2. Lupta dintre Gi-hun și Front Man se intensifică

de Roxana Mirea,

Adevăratul joc începe cu cel de-al doilea sezon din „Jocul calamarului” / „Squid Game”. Netflix a dezvăluit un poster și un teaser special pentru mult așteptatul sezon 2. În teaser, Gi-hun este prezentat într-o poziție defensivă, în timp ce se confruntă cu Front Man. Iată imaginile.  

Netflix a lansat un teaser pentru Squid Game: Sezonul 2 

Netflix a dezvăluit un poster și un teaser special pentru mult așteptatul sezon 2 din „Squid Game”, care va avea premiera pe 26 decembrie. La trei ani după ce a câștigat Jocul Calamarului, concurentul 456 renunță să mai meargă în SUA și revine cu un nou plan în minte. Gi-hun pătrunde iar în lumea misteriosului joc de supraviețuire, începând un alt joc pe viață și pe moarte, cu noi participanți care vor să câștige premiul de 45,6 miliarde de woni. 

Posterul și teaserul special au fost lansate în cadrul Geeked Week și au stârnit entuziasmul fanilor pentru revenirea serialului-hit mondial. Lupta dintre Gi-hun (Lee Jung-jae) și Front Man (Lee Byung-hun) se intensifică, deoarece Gi-hun caută să se răzbune într-un nou joc mortal.  

Posterul prezintă un concurent însângerat care este târât de un Gardian Roz, ceea ce pune accent pe natura brutală a jocurilor. Acesta aduce un omagiu primului sezon și caută să intensifice curiozitatea fanilor cu privire la jocurile mortale care îi așteaptă. 

În ceea ce privește teaserul, Gi-hun este prezentat într-o poziție defensivă, în timp ce se confruntă cu Front Man. Iconicii Gardieni Roz revin, alături de muzica jucăușă și, în același timp, sinistră. Avem acces la imagini cu familiara pușculița porcușor plină de bani, care le amintește fanilor de premiul cu miză ridicată. Teaserul special se încheie cu o secvență de acțiune, cu Gi-hun în celebrul său trening verde, gata pentru un nou capitol. 

Despre Squid Game, sezonul 2 

La trei ani de la câștigarea competiției, jucătorul 456 rămâne hotărât să găsească oamenii din spatele jocului și să pună capăt sportului vicios creat de aceștia. Folosind averea câștigată pentru a-și finanța căutarea, Gi-hun începe din cel mai evident loc: încearcă să caute bărbatul în costum care joacă ddakji în metrou. Când eforturile lui dau în sfârșit rezultate, calea către distrugerea organizației se dovedește a fi mai mortală decât și-a imaginat: pentru a pune capăt jocului, trebuie să reintre în competiție.  

Regizorul Hwang Dong-hyuk, care a făcut istorie la cea de-a 74-a ediție a Primetime Emmys, devenind primul asiatic care a câștigat premiul pentru cea mai bună regie pentru un serial dramatic, conduce din nou serialul ca regizor, scenarist și producător. Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-jun și Gong Yoo își reiau rolurile din primul sezonul alături de noi membri ai distribuției, printre care Yim Si-wan, Kang Ha-neul, Park Gyu-young, Lee Jin -uk, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun, Kang Ae-sim, Lee David, Choi Seung-hyun, Roh Jae-won, Jo Yu-ri și Won Ji-an. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton