Homepage  / Seriale / Netflix

Netflix a lansat trailerul pentru „The Diplomat”, sezonul 2. Keri Russell revine în rolul lui Kate Wyler

Netflix a lansat trailerul pentru „The Diplomat”, sezonul 2. Keri Russell revine în rolul lui Kate Wyler
12

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „The Diplomat”, sezonul 2. Keri Russell reia rolul lui Kate Wyler, ambasadoarea SUA în Marea Britanie, într-un nou capitol plin de tensiuni politice și conflicte personale. Pe lângă trailerul proaspăt lansat, Netflix a publicat și imagini noi din noul sezon.  

Netflix a lansat trailerul pentru „The Diplomat”, sezonul 2 

Vești excelente pentru fani. Netflix tocmai a lansat trailerul pentru sezonul 2 din „Diplomata” / „The Diplomat”. Sezonul 2 al serialului The Diplomat de pe Netflix va fi lansat pe 31 octombrie 2024

Locuințe impunătoare, secrete de stat. trădări de rang înalt, bârfe importante, toate acestea marchează evenimentele din sezonul 2 din „The Diplomat”.   

Netflix a lansat trailerul pentru „The Diplomat”, sezonul 2  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

O explozie mortală din inima Londrei zguduie viața ambasadoarei Statelor Unite, Kate Wyler (Keri Russell). În timp ce se chinuie să-și refacă viața, echipa sa se destramă și frica sa cea mai mare se adeverește: atacul care a adus-o în Marea Britanie nu a venit de la niște adversari, ci a pornit chiar din interiorul Guvernului britanic. În timp ce Kate este în căutarea adevărului, singurul său aliat este aproape-fostul soț, Hal Wyler (Rufus Sewell), destul de viu și destul de implicat. Se confurntă cu o căsnicie din ce în ce mai încordată, o dinamică destul de complexă cu Ministrul Britanic al Afacerilor Externe Austin Dennison (David Gyasi), dar și cu o vizită amenințătoare de la Vicepreședinta Grace Penn (Allison Janney). 

„The Diplomat”, un real succes 

Serialul creat de experimentata Debora Cahn (scenarista unor succese ca „Viața la Casa Albă” și „Homeland: Rețeaua terorii”) o are în centru pe diplomata de carieră Kate Wyler (Keri Russell), specialistă în situații de criză. La începutul primului sezon, aceasta era numită din scurt ambasadoare la Londra, tocmai când se pregătea să plece în Afganistan, într-o nouă misiune, pentru a rezolva pașnic o criză internațională imposibil de gestionat. Hotărâtă să-și salveze căsnicia cu Hal Wyler (Rufus Sewell), și el un diplomat talentat și absolut imprevizibil, Kate Wyler făcea în permanență echilibristică între politică, diplomație și viața personală, descurcându-se în situații incredibile și interacționând cu personaje excentrice, cuceritoare sau de-a dreptul periculoase. 

Umorul fin și relațiile complexe ale personajelor completau excelenta distribuție, în frunte cu carismaticii Keri Russell și Rufus Sewell, cărora li se alăturau omniprezentul consilier Stuart Heyford (Ato Essandoh), vanitosul prim-ministru Nicol Trowbridge (Rory Kinnear), impozantul ministru de externe Austin Dennison (David Gyasi), intransigenta Eidra Graham (Ali Ahn) de la CIA și șefa de cabinet a președintelui, Billie Appiah (Nana Mensah). 

Sursa Foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton