Homepage  / Filme Online / Netflix

„Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului”, film Netflix. Tot ce trebuie să știi despre pelicula regizată de Zack Snyder. Trailer, distribuție

„Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului”, film Netflix. Tot ce trebuie să știi despre pelicula regizată de Zack Snyder. Trailer, distribuție
12

de Andreea Hentea,

Recent lansatul trailer al filmului SF „Rebel Moon” (2023) anunță o producție spectaculoasă și ambițioasă, cu efecte speciale elaborate, creaturi extravagante și bătălii încleștate.

Filmul se va lansa în două părți, pe care le vom vedea la Netflix la sfârșitul acestui an, respectiv la începutul anului viitor.

Regizorul Zack Snyder („300 – Eroii de la Termopile”, „Zack Snyder – Liga dreptății”, „Armata celor morți”), care a scris și scenariul, alături de Shay Hatten și Kurt Johnstad, aduce astfel la lumină un proiect aflat în lucru de câteva decenii.

UPDATE, 14 decembrie 2023

Netflix lansează trailerul oficial pentru Rebel Moon: A Child of Fire

„Rebel Moon: A Child of Fire”, în traducere „Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului”, va avea premiera pe Netflix pe data de 22 decembrie. O producție Netflix, filmul regizat de Zack Snyder, este una dintre cele mai interesante lansări ale anului, scrie screenrant.com.

Filmul lui Zack Snyder este o epopee în două părți, primul capitol fiind intitulat „Rebel Moon – Partea 1: Copilul focului”. Este al doilea film major al lui Snyder cu Netflix, după filmul său din 2021, „Army of the Dead”.

„Rebel Moon: A Child of Fire” îi include în distribuție pe Sofia Boutella, Charlie Hunnam, Ray Fisher, Djimon Hounsou, Jena Malone, Corey Stoll, Ed Skrein și mulți alții.

DATA DE LANSARE PENTRU PARTEA I: 22 decembrie 2023

SINOPSIS: Zack Snyder, regizorul filmelor 300, Man of Steel și Army of the Dead, aduce REBEL MOON, un eveniment epic științifico-fantastic, aflat în lucru de decenii. Când o colonie pașnică de pe o lună aflată la marginea universului este amenințată de armatele tiranicului Regent Balisarius, Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni devine singura lor speranță de supraviețuire. Kora trebuie să găsească luptători antrenați care să o ajute în misiunea imposibilă de a ține piept acestei forțe copleșitoare. Ea reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, sosiți din lumi diferite și la fel de dornici de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste luna cea mai neașteptată, se naște o nouă armată formată din eroi.

Rebel Moon – Partea 1: Copilul foculuiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Știrea inițială, august 2023:

Rebel Moon – Noi bătălii spațiale

Povestea începe cu o colonie pașnică de la marginea galaxiei, amenințată de armate nemiloase. Curajoasa Kora (Sofia Boutella), o străină misterioasă care trăiește printre săteni, devine singura lor speranță de supraviețuire. Ea trebuie să găsească luptători antrenați, cu care să se alieze într-o misiune imposibilă: aceea de a ține piept armatelor cotropitoare. Kora reușește să adune un mic grup de războinici compus din străini, insurgenți, țărani și orfani de război, veniți din lumi diferite și animați de dorința de izbăvire și răzbunare. În timp ce umbra unui întreg regat se așterne peste Lună, începe lupta care va hotărî soarta galaxiei, dusă de o nouă armată eroică.

Filmul va avea două părți: „Rebel Moon: Partea 1: Copilul focului” / „Rebel Moon: A Child of Fire”, care va avea premiera la Netflix pe 22 decembrie 2023 și „Rebel Moon: Partea 2: Cea care lasă cicatrici” / „Rebel Moon: The Scargiver”, care se va lansa la Netflix pe 19 aprilie 2024.

Trailerul primei părți, recent apărut, ne introduce, pe un fond muzical energic, într-un univers extrem de colorat și inventiv, cu creaturi sălbatice și primitive care apar alături de nave spațiale sofisticate, armate neîndurătoare și războinici gata de orice sacrificiu.

Pe cine vom vedea în Rebel Moon

Pe Sofia Boutella, interpreta rolului principal, am văzut-o la HBO Max în miniseria „Eroi și ticăloși” (lansată în 2022), în rolul îndrăzneței agente secrete Eve Mansour, care îi reprezenta la Cairo pe luptătorii lui Charles De Gaulle și Franța liberă. Fiica unui compozitor și muzician de jazz algerian și a unei arhitecte, actrița de 41 de ani este o dansatoare și gimnastă pasionată, luând lecții de dans clasic încă de la cinci ani. La 17 ani se pregătea cu coregrafa Blanca Li, apărând în spoturi publicitare, filme și producții de televiziune. În 2007, ea a fost descoperită după selecția pentru un spot publicitar Nike și a ajuns să danseze alături de Madonna în turneul Confessions și alături de Rihanna.

REBEL MOONIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 12

Sofia fusese aleasă și pentru turneul lui Michael Jackson, „This Is It”, la care nu a putut participa din cauza prelungirii turneului Madonnei. În februarie 2011, ea a fost personajul principal din ultimul videoclip al lui Michael Jackson, „Hollywood Tonight”. În cinema a început cu rolul principal, Eva, din drama „Dansul străzii 2” (2012), a jucat rolul asasinei Gazelle în „Kingsman: Serviciul secret (2014)”, a fost războinica extraterestră Jaylah în „Star Trek. Dincolo de infinit!” (2016) și o agentă franceză în „Atomic Blonde: Agenta sub acoperire” (2017), alături de Charlize Theron.

Alături de ea, în film îi vom vedea pe Djimon Hounsou („Fără zgomot 2”, „Gran Turismo”), Ed Skrein („Alita: Îngerul războinic”), Michiel Huisman („Secretul lui Adaline”), Charlie Hunnam și Anthony Hopkins (care va fi vocea lui Jimmy, naratorul poveștii).

Rebel Moon – Trailer

Până la premiera din decembrie, puteți vedea trailerul filmului aici:

Sursa foto: Netflix

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton