Homepage  / Netflix

Netflix a lansat trailerul pentru „Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2”. Când apar noile episoade

Netflix a lansat trailerul pentru „Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2”. Când apar noile episoade
16

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul pentru „Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2”, precum și noi imagini din viitoarele episoade. Prima parte a avut premiera pe 15 august, iar partea a doua urmează să apară în curând pe Netflix.

Netflix a lansat trailerul pentru Partea 2 din „Emily in Paris: Sezonul 4” 

„Emily in Paris” este un serial de comedie romantică original Netflix creat de Darren Star, cel care s-a ocupat și de „Sex and the City” și „And Just Like That”. Netflix a reînnoit Emily in Paris pentru sezoanele 3 și 4 la începutul anului 2022. Prima parte din sezonul 4 este disponiblă acum pe Netflix, iar partea a doua urmează să aibă premiera pe 12 septembrie 2024. Recent, a fost lansat trailerul pentru „Emily in Paris: Sezonul 4, Partea 2”. 

Serialul „Emily in Paris”, cu Lily Collins în rolul principal, a fost lansat de Netflix în octombrie 2020 și s-a bucurat de mare succes, iar sezoanele trei și patru au fost aprobate imediat după lansarea celui de-al doilea sezon, în decembrie 2021. Întrebat de Deadline dacă sezonul al patrulea va fi și cel final, creatorul serialului, Darren Star („Beverly Hills, 90210”, „Totul despre sex”), a răspuns: „Sunt convins că serialul are o viață a lui și dincolo de sezonul viitor. Acesta nu a fost conceput, neapărat, drept capitol final. Ca orice altă poveste, este un ansamblu bogat de personaje și evenimente, așa că nu se întrevede un sfârșit până când nu va simți toată lumea că este timpul să se încheie. Nu cred că acest serial ar putea fi limitat de un număr de sezoane, ci doar de entuziasmul tuturor de a lucra la el și de a spune povești despre toate aceste personaje”. 

Netflix a lansat trailerul pentru Partea 2 din „Emily in Paris Sezonul 4”  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Povestea din „Emily in Paris”, sezonul 4 

După o serie de evenimente dramatice și după eșecul nunții prietenilor ei, Camille (Camille Razat) și Gabriel (Lucas Bravo), la finalul sezonului trei, efervescenta Emily Cooper (Lily Collins) este nevoită să aleagă între cei doi bărbați pentru care are sentimente puternice: Alfie (Lucien Laviscount) și Gabriel. Nici la agenție lucrurile nu sunt prea simple, iar Sylvie (Philippine Leroy-Beaulieu) trebuie să se confrunte cu o dilemă din trecut ca să-și salveze căsnicia. 

În acest timp, Mindy (Ashley Park) și colegii de trupă, Benoît (Kevin Dias) și Étienne (Ji Xuan Mao), de care se îndepărtase din cauza prietenului ei din copilărie, Nicolas de Léon (Paul Forman), se pregătesc pentru Eurovision. Emily și Gabriel visează să obțină o stea Michelin, constatând – în timpul colaborării lor – că atracția dintre ei nu s-a diminuat deloc, dar două secrete bine păzite sunt pe cale să le spulbere planurile. 

În acest sezon, în ciuda înțepăturilor, ironiilor și concurenței dintre ei, Emily, Luc (Bruno Gouery) și Julien (Samuel Arnold), sub conducerea lui Sylvie, demonstrează că știu să formeze o echipă adevărată și să creeze campanii spectaculoase. Vedem sofisticate campanii pentru parfumuri, un spectaculos bal mascat, o campanie pentru bijuterii racordată la tehnologiile de ultimă oră, un party cu sclipitoare accente retro, dar și o incursiune în celebrul Giverny, la casa-muzeu Claude Monet și pe celebrul său lac cu nuferi, unde Emily face o încercare de a salva o prietenie, în stilul ei inconfundabil.  

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton