Homepage  / Netflix

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Crown, sezonul 6. Sunt prezentate ultimele luni din viața prințesei Diana 

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Crown, sezonul 6. Sunt prezentate ultimele luni din viața prințesei Diana 
17

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat trailerul oficial pentru prima parte din sezonul 6 al serialului „The Crown”. În imagini, sunt prezentate ultimele luni de viață ale Prințesei Diana, dar și situațiile controversate care au apărut după accidentul în care aceasta și-a pierdut viața.  

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Crown, sezonul 6 

Toată lumea cunoaște povestea vieții tumultoase și a morții tragice a prințesei Diana. În cel de-al șaselea, care este și ultimul sezon al serialului The Crown, vor fi prezentate ultimele luni care au precedat accidentul de mașină din Paris, în care Diana și-a pierdut viața.

Elizabeth Debicki revine în rolul Dianei în ultimul sezon primele patru episoade debutează pe Netflix pe 16 noiembrie -, iar noul trailer o pune în lumina reflectoarelor la fel de puternic precum blițurile paparazzilor, în anii ’90.

Trailerul o prezintă pe Prințesa Diana împărtășind momente emoționante cu fiii ei, William (Rufus Kampa și Ed McVey) și Harry (Will Powell și Luther Ford). Totuși, imaginile se concentrează pe atenția mediatică și pe urmărirea paparazzilor care au înconjurat relația ei cu Dodi Fayed (Khalid Abdalla). 

„Nu prea înțeleg cum am ajuns aici”, se gândește Diana, în trailer. „Să mă plimb de colo-colo și să mă pierd din vedere în acest proces.” 

Netflix a lansat trailerul oficial pentru The Crown, sezonul 6. Sunt prezentate ultimele luni din viața prințesei Diana  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 17

Moartea prințesei Diana, prezentată în The Crown, sezonul 6 

Primele patru episoade descriu relația care înflorește între Prințesa Diana și Dodi Fayed, înainte de călătoria fatidică cu mașina care a adus cu sine consecințe devastatoare. În prima lor vară în calitate de cuplu proaspăt divorțat, Prințul Charles și Prințesa Diana au petrecut două vacanțe foarte diferite cu fiii lor. 

Diana era curtată de familia Fayed în sudul Franței, care le oferea tinerilor prinți o experiență luxuriantă pe iaht, jocuri video și seri private cu vizionări de filme. În același timp, Charles continua tradiția petrecând timp în Balmoral. Comparațiile între aceste două vacanțe s-au dezlănțuit în presă, fiind alimentate atât de paparazzi, cât și de biroul de presă al familiei regale. Pe măsură ce viața pe iaht și interesul constant al mass-media pierdeau teren, Diana își dorea să se întoarcă să-și vadă copiii care se întorseseră la Balmoral. O diversiune ce presupunea o călătorie la Paris părea să fie cea mai potrivită soluție, mai ales pe fondul unei urmăriri intense și agresive a presei. 

După știrile despre accidentul de mașină în care au fost implicați Diana și Dodi, a urmat peste tot o revărsare uriașă de durere care a prins-o pe Regină nepregătită. În timp ce undele de șoc răsunau la Palat, Al Fayed încerca să se confrunte cu pierderea fiului său. Sperând că acestă durere comunucă îi va aduce pe el și pe familia regală împreună, el constată că este din ce în ce mai evitat. 

Despre ce este vorba în The Crown, sezonul 6, partea a doua  

Partea a doua a sezonului 6 este formată din șase episoade. „Prințul William încearcă să se integreze din nou în viața de la Eton în urma morții mamei sale, în timp ce monarhia trebuie să facă față opiniei publice. Pe măsură ce ajunge la Jubileul de Aur, regina reflectează asupra viitorului monarhiei odată cu căsătoria lui Charles și a Camillei și odată cu începuturile unei povești de iubire între William și Kate”, se arată în rezumatul oficial.   

Dominic West se întoarce în rolul Prințului Charles, Jonathan Pryce în rolul Prințului Philip și Lesley Manville în rolul Prințesei Margaret. Nou-veniții Rufus Kampa și Fflyn Edwards vor debuta în rolul Prințului William și, respectiv, al Prințului Harry. Apoi, în partea a doua, ei vor fi înlocuiți de Ed McVey și Luther Ford. Meg Bellamy va intra și ea în rol pentru a o interpreta pe viitoarea soție a lui William, Kate Middleton.  

Sezonul 6 din „The Crown” va fi împărțit în două părți. Prima parte se va lansa pe Netflix pe 16 noiembrie 2023, iar cea de-a doua, pe 14 decembrie 2023. 

Primele imagini din The Crown, sezonul 6 Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  12 / 17

Sursa Foto: Instagram The Crown

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton