; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

TheProm_Marching6_Vertical_RGB_UK

Netflix a lansat trailerul oficial pentru comedia muzicală „The Prom”

27 November 2020

„Balul' / „The Prom' (2020), cu Meryl Streep, James Corden, Nicole Kidman, Kerry Washington, va fi disponibil pe platforma de streaming Netflix din 11 decembrie 2020.

Dee Dee Allen (Meryl Streep, distinsă cu trei premii Oscar) și Barry Glickman (James Corden, deținător al premiului Tony) sunt două stele ale scenei din New York și se confruntă cu o mare criză: noul lor spectacol de pe Broadway este un mare eșec și amenință să le distrugă carierele. Între timp, într-o provincie din Indiana, e elevă de liceu pe nume Emma Nolan (debutanta Jo Ellen Pellman) trăiește un tip de dramă cu totul diferit: cu tot sprijinul directorului școlii (Keegan-Michael Key), președinta comitetului de părinți (Kerry Washington) i-a interzis să participe la balul de absolvire împreună cu Alyssa (Ariana DeBose), iubita ei. Dee Dee și Barry decid că situația Emmei este cauza perfectă pentru a-și salva imaginea și pornesc la drum împreună cu Angie (Nicole Kidman, distinsă cu premiul Oscar) și cu Trent (Andrew Rannells), o altă pereche de actori cinici și dornici de un salt în carieră. Însă, când acest gen de activism izvorât din motive egoiste se întoarce pe neașteptate împotriva lor, cei patru își văd viețile date peste cap și își adună toate puterile pentru a-i oferi Emmei o noapte în care să-și poată sărbători adevărata identitate.

Regia îi aparține lui Ryan Murphy. Din distribuție mai fac parte Tracey Ullman, Kevin Chamberlin, Mary Kay Place, Logan Riley, Nico Greetham, Sofia Deler și Nathaniel J. Potvin. Balul este o adaptare spectaculoasă și emoționantă a musicalului premiat de pe Broadway, nominalizat la premiul Tony și semnat de Chad Beguelin, Bob Martin și Matthew Sklar. Autorii scenariului sunt Bob Martin și Chad Beguelin, filmul fiind produs de Ryan Murphy, Alexis Martin Woodall, Adam Anders, Dori Berinstein și Bill Damaschke.

Data de lansare: 11 decembrie 2020 pe Netflix.

Puteți vedea trailerul aici:

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare