; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Mostenirea lui Jupiter Netflix premiera (3)

Netflix a lansat trailerul „Jupiter’s Legacy”. Când e programată premiera noului serial

08 April 2021

„Moștenirea lui Jupiter'/„Jupiters Legacy' va avea premiera globală pe Netflix pe 7 mai. Până atunci, a fost lansată trailerul noului serial.

După aproape un secol în care au avut grijă ca omenirea să fie în siguranță, supereroii din prima generație sunt nevoiți să privească spre copiii lor care trebuie să continue tradiția. Tensiunile cresc atunci când tinerii supereroi, dornici să-și demonstreze valoarea, luptă pentru a se ridica la înălțimea legendarei reputații a părinților lor, dar și la înălțimea propriilor standarde.

Bazată pe romanele grafice semnate de Mark Millar și Frank Quitely, Jupiters Legacy este o dramă extraordinară cu supereroi, a cărei acțiune acoperă mai multe decenii și abordează complexitatea dinamicii create de relațiile de familie, putere și loialitate. Seria îi are în distribuție pe Josh Duhamel, Leslie Bibb, Ben Daniels, Elena Kampouris, Andrew Horton, Mike Wade, Matt Lanter și Ian Quinlan.

 Vezi galeria foto >

Urmărește aici primele imagini din „Moștenirea lui Jupiter':

Producătorii executivi ai serialului „Moștenirea lui Jupiter' sunt Mark Millar, Frank Quitely, Lorenzo Di Bonaventura, Dan McDermott, Steven S. DeKnight, James Middleton și Sang Kyu Kim.

Sursa foto: Netflix

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare