Homepage  / Netflix

Netflix a lansat posterul oficial pentru filmul Maestro. Imaginea superbă cu Bradley Cooper și Carey Mulligan

Netflix a lansat posterul oficial pentru filmul Maestro. Imaginea superbă cu Bradley Cooper și Carey Mulligan
10

de Roxana Mirea,

Netflix a lansat posterul oficial pentru filmul „Maestro”, în care Bradley Cooper și Carey Mulligan joacă rolurile principale. Cooper joacă rolul dirijorului Leonard Bernstein. El a produs, de asemenea, filmul, care îl urmărește pe Bernstein și căsnicia sa de 25 de ani cu Felicia Montealegre, interpretată de Carey Mulligan. 

Netflix a lansat posterul oficial pentru Maestro 

Netflix a lansat posterul oficial pentru filmul „Maestro”. Filmul este al doilea efort regizoral al lui Bradley Cooper după „A Star is Born”, în care a jucat și rolul principal alături de Lady Gaga, film care a fost nominalizat la premiul Oscar pentru cel mai bun film în 2019 și a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun cântec original pentru „Shallow”.  

Posterul oficial pentru filmul Maestro, lansat de Netflix

În „Maestro”, Cooper joacă rolul dirijorului Leonard Bernstein. El a produs, de asemenea, filmul, care îl urmărește pe Bernstein și căsnicia sa de 25 de ani cu Felicia Montealegre, interpretată de Carey Mulligan. Alături de Cooper, printre producători se numără Martin Scorsese, Steven Spielberg, Kristie Mackso Krieger, Fred Burner și Amy Durning. Producătorii executivi sunt Carla Raij, Josh Singer, Bobby Wilhelm, Weston Middleton, Tracey Landon. 

„Maestro” are premiera pe Netflix din 20 decembrie.  

Netflix a lansat trailerul oficial pentru „Maestro”. Noi imagini din filmul cu Bradley Cooper și Carey MulliganIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Povestea filmului „Maestro”, regizat de Bradley Cooper   

O legendă în lumea teatrului muzical, Bernstein a fost cel mai bine cunoscut pentru că a compus muzica pentru „West Side Story”, spectacolul de pe Broadway din 1957, care a dat naștere filmului din 1961 și recentului remake al lui Steven Spielberg. A murit în 1990, la vârsta de 72 de ani.   

„Maestro” spune complexa poveste de dragoste dintre Leonard Bernstein și Felicia Montealegre Cohn Bernstein, o poveste care se întinde pe o perioadă de peste 30 de ani – aceasta începe atunci când cei doi se cunosc în 1946, la o petrecere, și continuă cu două logodne, o căsnicie de 25 de ani și trei copii: Jamie Bernstein, Alexander Bernstein și Nina Bernstein Simmons.

Sursa Foto: Netflix  

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton