; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix

Netflix a înfiinţat un fond de 100 de milioane de dolari pentru ajutorarea angajaţilor unor producţii de film şi televiziune care au fost închise din cauza pandemiei

22 March 2020
În vremuri grele compania Netflix Inc a înfiinţat un fond de 100 de milioane de dolari pentru ajutorarea angajaţilor unor producţii de film şi televiziune care au fost închise din cauza pandemiei cauzate de noul coronavirus, au anunţat vineri reprezentanţii companiei americane.
 

„Cea mai mare parte a fondului se va îndrepta către sprijinul angajaților care se ocupau de producțiile proprii dificile de susținut din întreaga lume'  a anunțat directoul de conținut al platformei, Ted Sarandos, iar 15 milioane de dolari vor fi direcționați către „terți și non-profituri, oferind ajutor de urgență pentru echipaj de lucru și distribuit în țările în care avem o bază mare de producție ', a mai precizat el.

 

Sute de mii de actori şi membri ai echipelor de producţie din lumea întreagă şi-au pierdut locurile de muncă în timpul acestei crize. Printre ei se află şi electricieni, tâmplari, şoferi şi alţi angajaţi sezonieri.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare