; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

KLAUS20Still2052F22F19

Netflix a dezvăluit o nouă imagine din primul său film de animație, „Klaus”

12 June 2019

Noua fotografie din „Klaus', primul film de animație Netflix, a fost lansată la Festivalul Internaţional de Film de Animaţie de la Annecy.

„Klaus' spune povestea lui Jesper, un tânăr poștaș din peninsula Scandinavă, care primește sarcina de a aduce poșta într-un sat bizar în nordul întunecat, unde întâlnește un fabricant de jucării misterios și cu barba albă, numit Klaus. Rolul lui Jesper este interpretat de actorul Jason Schwartzman, în producția lui Sergio Pablos, care se va lansa de sărbători.

„Klaus' este primul film original animat Netflix. Este un proiect al lui Sergio Pablos, co-creatorul „Despicable Me', care a venit cu ideea în 2010. „Klaus' a fost produs în întregime în Madrid, Spania, de către o echipă internațională formată din unii dintre cei mai talentați desenatori din toată lumea. Filmul aduce un stil de animație unic, prin care se îmbină tehnici de animație care presupun desen de mână și tehnologie de ultimă oră.

Până acum, au mai fost disponibile imaginile:

 Vezi galeria foto >

Echipa:

Regizor: Sergio Pablos („Despicable Me')

Producători: Jinko Gotoh („The Little Prince', „The Lego Movie 2'), Gustavo Ferrada, Marisa Román

Art Director: Szymon Biernacki, Marcin Jakubowski

Voci: Jason Schwartzman (Jesper), J.K. Simmons (Klaus), Rashida Jones (Alva), Joan Cusack (Mrs. Krum), Norm Macdonald (Mogens), Will Sasso (Mr. Ellingboe).

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare