; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sandman 1

Netflix a dat undă verde pentru un serial care va adapta romanul grafic „Sandman”, semnat de Neil Gaiman

02 July 2019

După mai multe tentative abandonate, adaptarea seriei „Sandman', a lui Neil Gaiman, va ajunge în sfârșit pe ecrane sub forma unui serial pentru Netflix, coprodus de autor și de scenaristul David S. Goyer.

Adaptarea lui „Sandman' nu mai este un vis, ci începe să devină realitate. Romanul grafic devenit cult, scris în anii 90 de Neil Gaiman va deveni serial la Netflix, care a comandat oficial un sezon complet scenaristului Allen Heinberg („Wonder Woman'), sub supervizarea lui Gaiman și a lui David S. Goyer (care-a mai făcut trilogia „Batman', a lui Christopher Nolan), amândoi fiind și producători. Platforma de streaming nu a declarat la cât se va ridica bugetul, dar a lăsat să se înțeleagă că va fi vorba despre cel mai scump serial DC Comics din istorie.

„Sandman' a fost publicat între 1989 și 1996 de către Vertigo, parte a DC Comics specializată în conținut pentru adulți. Primul volum – „Sandman #1. Preludii și nocturne' – a apărut și la noi, la Editura Grafic, în mai 2019, în traducerea din limba engleză a lui Alex Văsieș.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare