; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Arnold

Netflix a câştigat drepturile de difuzare pentru primul serial cu Arnold Schwarzenegger

13 November 2020

Așa cum aflam la începutul lui septembrie, după o carieră de trei decenii în cinema, Arnold Schwarzenegger (73 de ani) va juca pentru prima oară într-un serial, iar platforma de streaming Netflix a câştigat drepturile de difuzare, anunță Variety. 

Proiectul, aflat în portofoliul Skydance Television (care a lansat, de asemenea, „Terminator Genisys’ în 2015 și „Terminator: Destin întunecat’ în 2019), va avea în centru o poveste de spionaj, iar celebrul actor va fi și producător executiv. Personajele principale sunt un tată, interpretat de Schwarzenegger, și fiica acestuia, interpretată de Monica Barbaro

Monica Barbaro  joacă în „Stumptown' (ABC), dar şi în „Top Gun: Maverick', care urmează să fie lansat, face parte din distribuţia „Splitting Up Together' (ABC), „The Good Cop' (Netflix) şi „Chicago Justice' (NBC).

Serialul, care va avea episoade de câte o oră, este creat de scenaristul și producătorul Nick Santora (autorul seriei CBS „Scorpion’), aflat și în spatele serialului „Jack Reacher’, difuzat de platforma Amazon. 

Celebrul actor, fost guvernator al Californiei între 2003 și 2010, debutează acum într-un serial, dar nu este întâia oară când apare într-o producție de televiziune. El a mai fost implicat în cunoscutul show TV „Ucenicul’, care l-a avut anterior ca gazdă pe Donald Trump, dar în 2017 a renunțat la el, din cauză că actualul președinte continua să fie producător executiv al emisiunii. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare