; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

NARCOS_MEX_210_SG_00104R20191206 6447 1xmbe36

Netflix a anunțat premiera sezonului doi „Narcos: Mexico”

20 December 2019

Diego Luna se întoarce în rolul lui Félix Gallardo în sezonul 2 din „Narcos: Mexico'. Netflix a anunțat că sezonul 2 va avea premiera pe 13 februarie 2020. 

Narcos: Mexico este produs de Gaumont Television pentru Netflix. Eric Newman este producător executiv și showrunner. José Padilha, Doug Miro, Carlo Bernard și Andi Baiz sunt producători executivi.

 

Diego Luna joacă rolul lui Miguel Ángel Félix Gallardo (Félix'), liderul cartelului Guadalajara, una dintre cele mai mai grupări de narcotice din istoria Mexicului și fondatorul traficului de droguri Mexican din zilele noastre. Tăcut, dar îndrăzneț, încăpățânat, dar inteligent, este, după toate aparențele, un lider bun, loial prietenilor săi, asociaților și angajaților… dar ambiția e mai importantă decât orice.

 

Scoot McNairy îl joacă pe Walt Breslin, un agent DEA dur ale cărui metode nu sunt întotdeauna conform regulilor. El conduce echipa care îi urmărește pe cei responsabili de moartea lui Kiki Camarena.

 

Sezonul 2 din Narcos: Mexico continuă să documenteze greșelile, planurile proaste şi corupția de pe ambele părți ale graniței, care au condus la un prezent periculos legat de războiul pierdut împotriva drogurilor.

Ne aflăm la jumătatea anilor 1980, când super cartelul lui Félix Gallardo se dărâmă sub propria greutate, iar schimbările sociale și politice din Mexic conduc la cele mai îndrăznețe acte de corupție sub conducerea unui guvern disperat. Între timp, eforturile americane de a răzbuna execuția lui Kiki Camerana îi îndepărtează de orice speranță pentru justiție. Ciclul violenței se declanșează.

 

Producătorul executiv Eric Newman vorbește despre povestea din acest sezon: „Pentru a percepe nivelul actual al violenței legate droguri din Mexic, trebuie să înțelegeți cum a început totul și ce rolul integral a avut America în această situație. Cel de-al doilea sezon Narcos: Mexic este o cutie a Pandorei, iar noi încă ne zbatem în zadar să îi stăpânim conținutul chiar și după 30 de ani.'

  

Printre actorii care se alătură distribuției Narcos: Mexic în sezonul 2:

Mayra Hermosillo (Falco) în rolul lui Enedina Arellano Felix

Sosie Bacon (Here and Now) în rolul lui Mimi Webb Miller

Andrés Londoño (Fear the Walking Dead) în rolul lui Enrique Clavel

Alex Knight (Legion) în rolul lui Kenny Moss

Miguel Rodarte (Time Share) în rolul lui Danilo Garza

Jesse Garcia (From Dusk Till Dawn: The Series) în rolul lui Sal Orozco

Matt Biedel (Altered Carbon) în rolul lui Daryl Petski

Jesus Ochoa (Overboard) în rolul lui Juan Nepomuceno Guerra

Flavio Medina (The House Of Flowers) în rolul lui Juan Garcia Abrego

Alberto Zeni (The Noble Family) în rolul lui Amat Palacios

Jero Medina (Belle de Jour) în rolul lui Ossie Mejia

Jose Julian (The Society) în rolul lui Javier Arellano Felix

Noé Hernandez (We Are the Flesh) în rolul lui Rafael Aguilar

Nat Faxon (Family Guy) în rolul lui Ted Kaye

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare