; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Untitled

Netflix a anunțat noi proiecte europene la Web Summit. Seriale noi vor veni din Norvegia și Spania

07 November 2018

Greg Peters, Netflix Chief Product Officer, a dezvăluit în timpul discursului său principal de la Web Summit două noi proiecte. Acestea sunt:

  • „Ragnarok', primul serial norvegian original Netflix, o poveste de dramă bazată pe mitologia nordică, care se extinde în moduri noi și surprinzătoare. Povestea este adusă de scenaristul premiat  Adam Price (Borgen, Ride Upon the Storm) și SAM Productions, o companie de producție daneză. Serialul va fi filmat în Norvegia și Danemarca;
  • „Alma', cel mai recent serial spaniol Netflix, o dramă supranaturală destinată adulților, scrisă de Sergio G. Sánchez (Marrowbone, The Orphanage), și produsă de Belén Atienza (Jurassic World: Fallen Kingdom, Marrowbone), Sandra Hermida (Arde Madrid, Marrowbone) și Jesús de la Vega (Intruders, Hierro).

Ambele titluri vor intra în producție în 2019 și vor fi lansate la nivel global pe Netflix în 2020.

Netflix a dezvăluit și trailerele pentru:

  • „1983', primul serial original polonez Netflix, care va fi lansat la nivel global pe 30 noiembrie.

  • „Dogs of Berlin', al doilea serial german Netflix, ce urmează să fie lansat la nivel global la 7 decembrie.

Toate titlurile vor fi disponibile membrilor Netflix din întreaga lume în peste 190 de țări.

În discursul său, Greg Peters a mai vorbit și despre procesele de subtitrare și dublare pentru conținutul european, permițând producțiilor precum „Dark' din Germania, „Elite' din Spania și „The Rain' din Danemarca să fie accesate de fanii din întreaga lume, precum și despre creșterea cererii de divertisment în alte limbi decât engleza:

„Poveștile bune pot apărea de oriunde și pot călători în orice loc, atâta timp cât folosim tehnologia pentru a oferi povestea potrivită persoanei potrivite și pentru a crea o experiență extraordinară. Aceasta este mai mult decât o veste bună pentru abonații Netflix. Cu cât comunitățile creative și povestitorii mai pot găsi aceste noi audiențe, cu atât lumea devine mai receptivă în a asculta povești noi și perspective diverse. Prin Netflix și prin toate celelalte opțiuni de divertisment existente, nu a existat niciodată un moment mai bun pentru a fi un creator sau consumator de filme bune și de seriale de televiziune'.

În plus, pe lângă „1983' și „Dogs of Berlin', Netflix lansează noi seriale originale din Italia („Baby', 30 Nov), Franța („Plan coeur', 7 Dec) și Turcia („Protector') până la sfârșitul anului. Netflix a anunțat, de asemenea, în ultimele săptămâni cinci noi proiecte germane și șapte noi titluri franceze, precum și sezonul 2 al serialului spaniol „Elite'.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare