; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Julie and the phatoms

Netflix a anunțat distribuția serialului „Julie and the Phantoms”

22 July 2020

Netflix a aunțat premiera și distribuția serialului produs de regizorul „High School Musical', 👉🏻 „Julie and the Phantoms' 👈🏻 pe care îl vom putea viziona din 10 septembrie.

De la regizorul câștigător al premiului Emmy, Kenny Ortega (High School Musical, Descendants), producătorii executivi Dan Cross și Dave Hoge (The Thundermans, Pair of Kings) și coregraful Paul Becker (Descendants, Mirror Mirror) vine un serial muzical nou și interesant despre urcușurile și coborâșurile vieții, urmarea visurilor și descoperirea puterii propriei voci.

 Acțiunea va reda povestea adolescentei  Julie (Madison Reyes), care și-a pierdut pasiunea pentru muzică când mama ei a murit în cu un an în urmă. Dar când fantomele a trei muzicieni simpatici (Charlie Gillespie, Jeremy Shada, Owen Patrick Joyner) din 1995 apar brusc în vechiul studio al mamei sale, Julie simte că spiritul ei interior începe să se trezească și este inspirată să cânte și să scrie din nou piese. Pe măsură de prietenia cu Julie se dezvoltă, băieții o conving să creeze o nouă trupă împreună: Julie and the Phantoms.
Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare