; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Elite season 4 netflix

Netflix a anunțat data premierei pentru următorul sezon „Elite”

12 April 2021

Seria de succes Netflix „Elite' se pregătește revină cu al patrulea sezon. Platforma de streaming a anunțat deja premiera producției.

Colegiul Las Encinas își redeschide ușile. Din 18 iunie ne vom putea bucura de noi episoade ale serialului „Elite'

Odată cu sfârșitul sezonului anterior ne-am luat rămas bun de o parte dintre protagoniștii primelor 3 sezoane, care au lăsat loc pentru noi tineri care vor ajunge să studieze la cea mai exclusivitstă și apreciată școală din Spania, cu cea mai mare rată de criminalitate.

În acest al patrulea sezon vom vedea revenirea lui Guzmán (Miguel Bernardeau), Samu (Itzan Escamilla), Ander (Arón Piper), Omar (Omar Ayuso), Rebeca (Claudia Salas) și Cayetana (Georgina Amorós).

Lor li se alătură noi nume: Manu Ríos, Carla Díaz, Martina Cariddi și Pol Granch. În secțiunea profesorilor se anunță nume celebre cum ar fi Andrés Velencoso și Diego Martín. Scenariștii acestui sezon sunt Jaime Vaca, David Lorenzo, Almudena Ocaña și Esther Morales, iar Eduardo Chapero-Jackson și Ginesta Guindal sunt regizorii.

Pregătiri în toi pentru al cincilea sezon

Netflix a confirmat deja cu mult timp în urmă că „Elite' va avea un al cincilea sezon și au anunțat deja doi dintre actorii care vor face parte din distribuție: Valentina Zenere și André Lamoglia..

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare