; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

The crown min

Netflix a anunțat data de lansare a sezonului 4 din „The Crown”

20 August 2020

Platforma de streaming Netflix a anunțat astăzi premiera sezonului 4 din „The Crown' prin intermediul unui trailer care oferă indicii despre apariția în noul sezon a Prințesei Diana și al Primului Ministru Margaret Thatcher.

Sezonul 4 din „The Crown' va avea premiera la nivel global pe 15 noiembrie.

Anii 1970 se apropie de final și Regina Elisabeta (Olivia Colman), alături de restul familiei, caută să păstreze linia succesiunii prin găsirea unei mirese adecvate pentru prințul Charles (Josh OConnor), care încă nu este căsătorit la 30 de ani.

Pe măsură ce națiunea începe să simtă impactul politicilor controversate propuse de prima femeie Prim Ministru al Marii Britanii Margaret Thatcher (Gillian Anderson), apar tensiuni între ea și regină, care se agravează pe măsură ce Thatcher conduce țara către războiul Falklands, generând un conflict în cadrul Commonwealth-ului.

În timp ce relația lui Charles cu o tânără Lady Diana Spencer (Emma Corrin) oferă o poveste romantică necesară pentru a uni poporul britanic, familia regală devine din ce în ce mai divizată în spatele ușilor închise.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare