; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix a anunțat că va produce primul său serial original turcesc. Când va fi lansat

Netflix a anunțat că va produce primul său serial original turcesc. Când va fi lansat

29 May 2017

Netflix a anunțat că va produce primul său serial original din Turcia. Pornind de la o poveste de acțiune cu eroi, inspirat de istoria și legendele otomane și turcești, serialul de 10 episoade va fi scris și produs în Turcia și se estimează că va fi lansat pentru abonații Netflix din toată lumea în anul 2018.

În poveste este vorba despre un tânăr care descoperă că are puteri speciale. Atunci când forțele întunecate care amenință să distrugă Istanbulul își fac apariția, el trebuie să se alăture unui grup de prieteni rebeli pentru a-și activa puterile și pentru a apăra orașul și toată omenirea. Serialul va explora istoria culturală a Istanbulului. 

Serialul este produs pentru Netflix de studioul din Istanbul O3 Medya, iar Onur Guvenatam este producător executiv.

Serialul va extinde oferta largă de conținut turcesc disponibil în prezent pe Netflix, incluzând seriale cu licență precum „Magnificent Century' („Suleyman Magnificul'), „Ezel' și „Lovebird', care sunt deja urmărite de foarte mulți abonați Netflix din toată lumea.

„Suntem fericiți să confirmăm producția primului nostru serial turcesc original și ne bucurăm să lucrăm cu O3 Medya pentru acest proiect tânăr, proaspăt și captivant. Credem că Netflix va fi platforma globală perfectă pentru această producție turcească extraordinară și abia așteptăm să povestim și mai multe detalii la finalul acestui an,' a declarat Erik Barmack, Vice President of International Original Series Netflix.

„Suntem foarte mândri că putem produce primul serial original turcesc. Suntem siguri că acest nou gen de producție va fi etapă importantă pentru piața noastră și va rezona nu numai cu audiența din Turcia, ci va avea succes global,' a spus Onur Guvenatam, Co-Owner/ Producător O3 Medya.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare