; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Netflix a anulat serialul „Ștrengarii”. Care a fost motivul

Netflix a anulat serialul „Ștrengarii”. Care a fost motivul

11 May 2021

Lansat pe 26 martie, serialul „Ștrengarii', despre un grup de adolescenți speciali din Londra victoriană, care îl ajută pe Sherlock Holmes să rezolve tot felul de cazuri complicate, a fost anulat recent de Netflix după doar un sezon.

Deși „Ștrengarii', în original „The Irregulars', n-a fost chiar cea mai urmărită producție a platformei la momentul lansării (vineri, 26 martie), nu a trecut totuși neobservată, titlul ajungând în Top 10 Netflix în peste 80 de țări. Însă recent platforma de streaming a anulat producția, spre supărarea fanilor – asta în condițiile în care planul inițial era ca filmările pentru sezonul 2 să fie realizate vara aceasta.

Cel mai probabil, „Ștrengarii' nu a reușit să adune audiența necesară, scrie hitc.com, plus că, la câte titluri lansează Netflix, anularea unora devine inevitabilă.

 

Ce trebuie să știți despre „Ștrengarii'

Povestea este plasată în Londra epocii victoriene și urmărește un grup de adolescenți ai străzii, pe care straniul doctor Watson (Royce Pierreson) și misteriosul său partener de afaceri, Sherlock Holmes (Henry Lloyd-Hughes), îi folosesc ca să rezolve crime cu aspecte supranaturale. 

Dincolo de aceste situații macabre, o forță întunecată se pregătește să distrugă Londra și întreaga lume și numai acești adolescenți – Jessie (Darci Shaw), Bea (Thaddea Graham), Spike (McKell David) și Billy (Jojo Macari)- pot fi salvarea tuturor, dacă reușesc să-și unească la timp forțele.

Adolescenții  își duc cu greu existența într-o magherniță dintr-o zonă rău famată a Londrei, dar se bucură că sunt împreună și nu mai vor să audă de îngrozitoarele adăposturi unde au stat cândva și care le-au creat coșmaruri ce continuă să-i bântuie.

Creat de Tom Bidwell („My Mad Fat Diary'), serialul „Ștrengarii' (care are opt episoade) îmbină atmosfera sumbră a străzilor sărace ale Londrei cu vitalitatea, inteligența și curajul celor patru adolescenți aflați în centrul acestei aventuri. Este abia începutul unei povești inteligent conturate, care ne poartă printr-o lume bizară și înfricoșătoare, dar captivantă.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare