Homepage  / Netflix

Netflix a anulat „Cooking With Paris”, după un sezon. Reality show-ul culinar este prezentat de Paris Hilton

Netflix a anulat „Cooking With Paris”, după un sezon. Reality show-ul culinar este prezentat de Paris Hilton
3

de Cătălina Matei,

Producția „Cooking With Paris”, a cărei gazdă este Paris Hilton, nu va mai face parte din oferta Netflix, deoarece compania de streaming video a ales să nu reînnoiască show-ul culinar pentru un al doilea sezon, potrivit celor de la deadline.com.

Formatul de șase episoade aa vut premiera în august 2021 și intrat pentru scurt timp în topul top 10 al Netflix. Amfitrioana show-ului este Paris Hilton, care testează o gamă largă de rețete, de la feluri principale sărate până la deserturi suculente, cu invitați printre care s-au aflat Kim Kardashian West, Nikki Glaser, Demi Lovato, Saweetie, Lele Pons și Kathy și Nicky Hilton.

Și cum vorbim despre Paris Hilton, show-ul prezintă practici de gătit  neconvenționale – și adesea haotice – ale gazdei. Ea aplatizează burgeri cu o spatulă încrustă cu diamante și curăță carnea în timp ce poartă un outfit strălucitor cu pene.

De altfel, Paris este și producător executiv al show-ului, împreună cu Aaron Saidman, Eli Holzman și Rebecca Hertz. Compania producătoare este Industrial Media’s The Intellectual Property Corporation.

Nunta sa cu Carter Reum, difuzată într-un alt reality-show

Paris Hilton, care va împlin în februarie 42 de ani, și Carter Reum s-au căsătorit în toamna lui 2021, în noiembrie mai precis. Fericitul eveniment a avut loc la o proprietate privată din Los Angeles, iar celor doi le-au fost alături atât familia, cât și prietenii apropiați, printre care Kim Kardashian, Kyle Richards și Paula Abdul.

Nunta a continuat cu alte două petreceri, iar totul a fst filmat și difuzat în reality-show-ul „Paris in Love”, care are 13 episoade, și care a avut premiera pe Peacock.

„Am vrut ca fanii să vadă că mi-am găsit Prințul fermecător și că am avut parte de nunta mea de basm”, i-a spus vedeta recent lui Jimmy Fallon.

Paris Hilton și Carter Reum s-au logodit în februarie. Cerea în căsătorie a fost una romantică și a avut loc pe plajă. Cei doi au început să iasă împreună în noiembrie 2019.

„Cooking With Paris” Season 1 (2021)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3
PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton