; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Neslihan n

Neslihan Atagül revine, din 1 octombrie, la Kanal D

01 October 2018

Actriţa Neslihan Atagül (preferata revistelor glossy din Turcia) va putea fi văzută din nou la postul Kanal D, care va redifuza, începând de azi, 1 octombrie, de luni până vineri, de la 17.00, serialul „Un destin la răscruce' („Fatih Harbiye'), în care l-a avut ca partener pe soţul ei, actorul Kadir Dogulu.

După „Dragoste infinită' (serial premiat cu Emmy, în care a făcut pereche cu Burak Özçivit), Neslihan (26 de ani) a jucat într-un serial cu accente thriller, „Dip'. Producţia a avut 8 episoade şi a fost difuzată de platforma online Puhu TV anul acesta. Serialul a fost bine primit de critici, obţinând premiul pentru „Cel mai Bun Serial WEB' la Golden Umbrella Awards, în cadrul Festivalului Mediamixx 2018.  

Serialul, „Un destin la răscruce', realizat în 2013-2014, are la bază romanul „Fatih-Harbiye', scris de Peyami Safa, şi spune povestea lui Neriman (Neslihan Atagül). Aceasta trebuie să aleagă între dragostea lui Şinasi (Yunus Emre Yildirimer), prietenul ei din copilărie, şi cea a lui Macit (Kadir Doğulu), un om bogat. Pe platourile de la „Un destin la răscruce', Neslihan l-a întâlnit pe Kadir, cel care i-a devenit soţ în iulie 2016.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare