Homepage  / Vedete străine

Neslihan Atagül, protagonista din “Dragoste infinită”, așteaptă primul ei copil. Cum a făcut anunțul și ce i-a rugat pe fani. „Este dreptul nostru”

Neslihan Atagül, protagonista din “Dragoste infinită”, așteaptă primul ei copil. Cum a făcut anunțul și ce i-a rugat pe fani. „Este dreptul nostru”
7

de Anda Dincă,

Frumoasa actriță Neslihan Atagül (31 de ani) și soțul ei, Kadir Doğulu, vor deveni părinți, spun cei de la milliyet.com.tr. Protagonista serialelor “Dragoste infinită”, “Fiica ambasadorului” și “Sărutul otrăvit” a anunțat că este însărcinată.

“Am dori să păstrăm această „fericire” privată pentru o perioadă mai lungă. Sincer, acesta este dreptul nostru. Pe scurt: suntem fericiți, mulțumiți și bine”, a declarat ea pe Instagram, în dreptul unei poze în care își etalează burtica de gravidă.

Neslihan şi Kadir (care a jucat în „O singură privire”) s-au îndrăgostit la filmările serialului „Un destin la răscruce” („Fatih Harbiye”, 2013-2014). În iulie 2016 s-au căsătorit, petrecerea având loc la un hotel de lux din Istanbul. De-a lungul celor 8 ani de căsnicie, cei doi au avut și momente de criză din cauza unor presupuse infidelități ale lui Kadir.

Indiferent de bârfele apărute în tabloide, ei nu și-au spălat rufele în public și au vorbit mereu frumos unul despre celălalt. Cu ocazia aniversării căsniciei lor, care a avut loc luna aceasta, Neslihan a urcat mai multe poze cu ea și Kadir pe Instagram în ipostaze tandre, alături de mesajul: “Ne merge bine dragă, hai să continuăm”.

neslihan-atagul-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

A renunțat la serialul pentru care semnase

Conform onedio.com, pentru că este însărcinată în 3 luni, Neslihan s-a retras din proiectul pe care îl acceptase nu de mult, un serial de epocă produs de Ay Yapim, “İşgal Günlerinde Aşk” (“Dragoste în vremea ocupației”). În această producție, ea urma să o joace pe rusoaica Vera Gregov, o figură importantă din 1918 care construiește o punte între mișcările de rezistență din Istanbulul ocupat și gruparea secretă condusă de Ekrem Baydar. Serialul, care va avea premiera anul viitor, a rămas momentan fără protagonistă. Producătorii vor găsi cu siguranță o actriță la fel de cunoscută și talentată ca Neslihan, care face un rol apreciat în comedia de la Netflix, lansată în 2023, “Oh, Belinda!”.

Foto Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton