Homepage  / Vedete străine

Neslihan Atagül, mai îndrăgostită ca niciodată de Kadir Doğulu. A fost sau nu înșelată protagonista din „Fiica ambasadorului”

Neslihan Atagül, mai îndrăgostită ca niciodată de Kadir Doğulu. A fost sau nu înșelată protagonista din „Fiica ambasadorului”

de Anda Dincă,

Ziua Îndrăgostiților nu a trecut neobservată de vedetele din Turcia, printre ele și Neslihan Atagül (29 de ani). Frumoasa actriță, pe care o vedeți în „Fiica ambasadorului” la Kanal D și care a devenit cunoscută în toată lumea grație rolului din serialul “Dragoste infinită” (“Kara Sevda”), și-a bucurat fanii urcând pe Instagram poze cu ea și soțul ei, Kadir Doğulu (39 de ani).

Și nu orice poze, ci unele în ipostaze romantice, menite să le închidă gurile celor care au tot scris în ultimele luni că le merge rău în căsnicie.

Conform presei turce, Kadir ar fi înșelat-o pe Neslihan cu actrița Serra Arıtürk (23 de ani), alături de care a jucat anul trecut în serialul “Aşkın Tarifi” (“Rețetă pentru dragoste”). Din cauza acestei aventuri, Neslihan ar fi vrut să pună capăt mariajului care durează de cinci ani, însă în cele din urmă a decis să-l ierte pe Kadir. 

Întrebat de către reporterii turci dacă este adevărat că și-a înșelat soția, Kadir a început să facă glume pe seama acestui subiect considerând acuzațiile de infidelitate drept o „batjocură”.

“Când am văzut știrile apărute, m-am dus la Neslihan și i-am zis: , și am râs împreună”, a zis Kadir, citat de posta.com.tr.

În ceea ce o privește pe Serra aceasta nu a făcut până în prezent vreun comentariu legat de zvonurile că ar fi fost pentru o vreme amanta lui Kadir.

Kadir și Neslihan s-au îndrăgostit la filmările serialului “Un destin la răscruce” (“Fatih Harbiye”, 2013-2014), producție difuzată în trecut și de Kanal D. În noiembrie 2015 ei s-au logodit, iar în vara lui 2016 au devenit soț și soție. 

Neslihan își va lansa propriul parfum

Chiar dacă nu a mai acceptat să joace într-un alt serial după “Fiica ambasadorului”, actrița a continuat să fie în atenția publicului. La sfârșitul anului trecut a strălucit în Dubai, la Gala DIAFA, în cadrul căreia a obținut trofeul pentru “Cea mai bună actriță internațională”. Mai mult, anul aceasta, ea vrea să se lanseze și în afaceri. Conform publicației Hurryiet, își va lansa propriul parfum, din componente naturale, fără alcool.

Ultimul proiect tv al lui Neslihan, serialul „Fiica ambasadorului” (“Sefirin Kizi”) a fost difuzat în Turcia de postul Star TV între decembrie 2019 – mai 2021 și are 52 de episoade.

Nare, personajul interpretat de Neslihan, apare în serial doar până la episodul 36 inclusiv (actrița părăsind ulterior distribuția din cauza unor probleme de sănătate).

Deși a ales să plece din acest proiect, Neslihan a iubit foarte mult personajul pe care l-a jucat.

„Nare e războinică, puternică și hotărâtă, foarte inteligentă. Este un personaj care face ceea ce își propune, îi place să se lupte și nu renunță niciodată. Încearcă să nu lase presiunea socială să-i distrugă speranța. Sper ca publicului să îi placă de Nare și povestea ei”, a declarat ea, citată de ntv.com.tr.

După ieșirea ei din „Fiica ambasadorului” producătorii au adus-o în distribuție, odată cu episodul 37, pe Tuba Büyüküstün, aceasta interpretand-o pe Mavi.

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton