; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

You Have Been Warned 2

“Nerecomandat celor slabi de inimă”, premiera zilei la Discovery

05 November 2013

You Have Been Warned 2Nu încercaţi aşa ceva acasă!

Discovery Channel se întoarce cu cele mai grozave (şi mai cumplite) experimente de pe Internet, în al doilea sezon al programului “Nerecomandat celor slabi de inimă”. În fiecare episod al acestei competiţii ştiinţifice, un juriu alcătuit din experţi prezintă un top mondial cu 20 dintre cele mai tari invenţii şi cascadorii făcute în casă', preluate de pe Internet, culminând cu un clip care sfidează limitele imaginaţiei.

“Nerecomandat celor slabi de inimă” este un top așa cum nu ați mai văzut, care reuneşte 20 de cascadorii sau experimente ştiinţifice făcute în casă'.

Cu ajutorul unor elemente extraordinare de grafică, specialiştii ne explică pe larg ce, cum şi de ce se întâmplă în fizică, biologie şi chimie, astfel încât aceste experimente să fie posibile.

De la un snowmobile rusesc gonflabil şi un surfer german iubitor de trenuri până la un neo-zeelandez care escaladează vulcani şi o orchestră poloneză care cântă la pahare, publicul poate vedea tot ce are Internetul mai bun de oferit – numai şi numai în numele ştiinţei. Cobai umani care nu se sfiesc să facă experimente pe ei înşişi şi temerari obsedaţi de natură sau ahtiaţi după injecţia de adrenalină' se reîntâlnesc în acest al doilea sezon, pentru noi clipuri video şocante, explicate ştiinţific.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare