Homepage  / Vedete / Vedete străine

Nepoata prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit. Primele imagini și cine a lipsit de la marele eveniment

Nepoata prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit. Primele imagini și cine a lipsit de la marele eveniment
8

de Andra Stana,

Lady Amelia Spencer (30 de ani) este una dintre nepoatele prințesei Diana. Ea avea doar cinci ani când mătușa ei a murit într-un accident de mașină, la Paris. Amelia, fiica lui Charles Spencer și sora mai mică a lui Lady Kitty Spencer, s-a căsătorit în cadrul unei ceremonii organizate în vârful unui munte din Africa de Sud. Cine a fost marele absent de la eveniment.

Primele imagini de la nunta nepoatei prințesei Diana, Lady Amelia Spencer

Lady Amelia Spencer, nepoata prințesei Diana, s-a căsătorit cu iubitul ei din facultate, Greg Mallett (33 de ani), după 14 ani de relație. Amelia și Greg și-au rostit jurămintele la Ferma La Cotte de lângă Cape Town, în Africa de Sud, scrie townandcountrymag.com. Ei au așteptat trei ani pentru nunta lor de vis, pe care au amânat-o din cauza pandemiei.

„A contat foarte mult pentru mine să-mi organizez nunta în Africa de Sud. Aici mi-am petrecut ultimii 14 ani, iar cele mai frumoase momente ale relației mele cu Greg tot aici s-au întamplat, așa că locul a devenit cu atât mai special”, a declarat Lady Amelia.

„Am visat să o văd pe Amelia pășind spre altar timp de 14 ani.”, a declarat fericitul mire, care este antrenor de fitness și nutriționist. „Încă de la început, mi-am dorit să mă însor cu Amelia. Chiar dacă eram atât de tineri când ne-am cunoscut, am știut încă de la început că ea e femeia vieții mele”, a mai spus Greg.

Printre membrii familiei prezenți s-au numărat sora geamănă a Ameliei, Lady Eliza, sora ei Lady Kitty și fratele Samuel. Cu toate acestea, potrivit Daily Mail, tatăl Ameliei și fratele regretatei Diana, Charles Spencer, nu a fost prezent.

Mallett, care este un profesionist în domeniul sănătății și al fitness-ului, a împărtășit anterior un indiciu despre data la care ar fi urmat să aibă loc nunta, într-o postare recentă pe Instagram. „Am făcut un lucru pentru tine. 4 luni până când mă voi căsători cu iubirea vieții mele!”, a scris el în legenda unui montaj video în care apărea și Amelia, în noiembrie 2022.

Cuplul, care s-ar fi cunoscut la Universitatea din Cape Town, s-a logodit la Clouds Estate din Stellenbosch, Africa de Sud, în urmă cu aproape trei ani, după 11 ani de relație. La vremea respectivă, Mallett a împărtășit vestea pe rețelele de socializare, scriind: „Deci, aceasta a fost cea mai bună zi din viața mea. 22 iulie 2020, i-am cerut iubirii vieții mele să își petreacă restul vieții cu mine și ea a spus DA. Nu aș putea fi mai fericit și te iubesc din toată inima mea”.

Amelia a postat și ea fotografia, scriind în descrierea postări de pe Instagram: „22 iulie 2020. Cea mai bună zi din viața mea. Abia aștept să petrec o veșnicie cu tine. Nu aș putea să te iubesc mai mult”.

Nepoata prințesei Diana, Lady Amelia Spencer, s-a căsătorit. Primele imagini și cine a lipsit de la marele evenimentIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Lady Kitty Spencer a avut o nuntă ca-n povești în Italia

Sora mai mare a gemenelor Amelia și Eliza, Kitty, s-a căsătorit în urmă cu doi ani cu miliardarul Michael Lewis, în vârstă de 64 de ani, care provine, de asemenea, din Africa de Sud. Cei doi și-au organizat o nuntă ca-n povești in Italia, la Villa Aldobrandini din Frascati. Mireasa a purtat mai multe ținute impresionanate, toate create de Dolce&Gabbana, scrie alistmagazine.ro.

Mama gemenelor este Victoria Lockwood, un model despre care Ralph Lauren a spus, la un moment dat, că ar fi „cea mai frumoasă femeie din lume”. Acesta a fost căsătorită cu Charles Spencer între 1989 și 1997.

Victoria și Charles Spencer s-au mutat cu întreaga lor familie în Africa de Sud în 1995, iar după divorțul lor din 1997, Victoria a rămas în Africa alături de copii, în timp ce Charles s-a întors în Marea Britanie.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton