; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nepoata lui Santana concurează cu Turcescu

15 February 2013

După un tur de forţă prin ţară – Iaşi, Cluj, Timişoara, Craiova – unde s-a desfăşurat preselecţia pieselor înscrise în concursul Eurovision 2013, juriul a încheiat şi audiţiile de la Bucureşti.

Dintre cele 32 de melodii calificate, telespectatorii împreună cu juriul de specialişti vor alege, pe parcursul a două semifinale (23 şi 24 februarie), melodiile care vor concura în finala de pe 9 martie.

„Vor fi 32 de melodii care se vor întrece în semifinale, din fiecare semifinală calificându-se apoi câte 6.', a declarat Dan Manoliu, manager de proiect Eurovision.

Nepoata lui Carlos Santana – Renee Santana -, Robert Turcescu şi trupa, Luminiţa Anghel, Elena Cârstea, Electric Fence, Tudor Turcu, Cezar Ouatu, Alin Văduva, Andrei Leonte se numără printre cei pe care îi vom vedea pe scenă.

Ei nu s-au calificat

Printre cei care s-au înscris în concursul Eurovision, care au participat la preselecţii, dar nu s-au calificat, se numără: Raluca Ocneanu, Irina Tănase (fostă concurentă la Vocea României), AG Weinberger, Daniel Robu, Maria Buză, Tiptil, Andreea Lazăr.

Lora a anunţat organizatorii că nu poate fi prezentă la audiţiile live din cauza unei probleme de sănătate. În aceeaşi situaţie s-a aflat şi Tavi Colen.

De la X Factor şi Vocea României, la Eurovision

Câştigătorii X Factor, Andrei Leonte şi Tudor Turcu au participat la audiţiile pentru Eurovision, Andrei Leonte înscriind în concurs trei melodii. Cezar Dometi şi Irina Tănase, concurenţi cu prestaţii live foarte apreciate în spectacolele de descoperire de voci de la noi, au concurat şi ei la preselecţii.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare