; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Nepoata lui Elvis, în următorul “Mad Max”

12 August 2010

Riley KeoughRiley Keough, nepoata de 21 de ani a legendarului Elvis Presley, negociază cu producătorii celui de-al patrulea film Mad Max' pentru un rol în celebra serie.

Scenariul Fury Road', aşa cum se va intitula cel mai nou film, e ţinut secret, însă surse citate de People.com au dezvăluit că povestea se desfăşoară la scurt timp după întâmplările din Mad Max: Cupola Tunetului' (1985), al treilea din serie.

Mad Max, făcut celebru de Mel Gibson, va fi interpretat de Tom Hardy, una dintre vedetele recent lansatului Începutul', în regia lui Christopher Nolan.

Keough o va juca pe una dintre cele Cinci neveste', un grup de femei pe care Max trebuie să le protejeze de duşmanii săi. Zoe Kravitz (fiica lui Lenny), Teresa Palmer şi Adelaide Clemens le joacă pe trei dintre celelalte membre ale gruplui, iar Charlize Theron e şi ea în distribuţie. Filmările la noul Mad Max' vor începe la anul.

Keough a început o carieră în modelling la 14 ani şi a debutat în film în acest an, cu pelicula The Runaways', în care joacă rolul surorii unei vedete rock.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare