; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

MV5BN2NkMzBiOWMtMzJiMC00MzdjLWFkYTQtYjVjOTk2ODBmZjU2XkEyXkFqcGdeQXVyNDg4MjkzNDk@._V1_

„Nemilosul Istanbul”: detalii despre șase dintre personajele principale

04 December 2020

Serialul care de săptămâna viitoare va fi difuzat de Kanal D doar în serile de luni și marți i-a cucerit pe telespectatori cu intriga sa complicată, despre destinele interconectate a două familii din clase sociale diferite. Dar și actorii din spatele personajelor au povești de viață demne de interes!

 

Mehmet Ozan Dolunay

Personaj: Cenk Karaçay

Data nașterii: 2 mai 1990 (30 de ani)

Detalii: Planul inițial era să se facă inginer. Apoi însă, student fiind, a făcut un curs de actorie și, cum are și fizicul potrivit, a atras atenția imediat. Serialul „Nemilosul Istanbul' (care s-a terminat în iunie în Turcia) i-a consolidat statutul de star și i-a crescut considerabil numărul de fani. Toamna aceasta, a fost ales protagonistul serialului „Iyi Günde Kötü Günde', o comedie romantică anulată după doar 6 episoade. Nu are iubită oficială, în vară tabloidele scriind că a fost văzut flirtând cu Bahar Şahin, colega lui din „Nemilosul Istanbul' (în serial este Ceren). Amândoi actorii au negat însă vehement bârfele la momentul respectiv, Bahar având o relație de durată cu alt actor.

 

Simay Barlas

Personaj: Damla Karaçay

Data nașterii: 5 mai 1998 (22 de ani)

Detalii: Frumoasa actriță a debutat în serialul „Furtună pe Bosfor', în 2015. Ulterior, a mai apărut în două seriale, al treilea fiind „Nemilosul Istanbul', care a făcut-o cunoscută. A fost influențată în carieră de fratele mai mare, care a făcut studii de televiziune și pe care îl ajuta să filmeze video-uri scurte pentru școală. Spune despre ea că este emotivă, pasională și perseverentă. În iarna trecută, tabloidele au surprins-o în ipostaze tandre cu colegul ei İdris Nebi Taşkan, Civan în „Nemilosul Istanbul', dar cei doi nu au confirmat o relație. În curând, la Kanal D Turcia va debuta noul serial în care joacă Sinay, „Bir Annenin Günahi', adaptarea turcească a unei producții filipineze, despre o femeie care comite o crimă ca să-și apere familia. 

 

 

Berker Güven

Personaj: Nedim Karaçay

Data nașterii: 7 septembrie 1994 (26 de ani)

Detalii: N-a ieșit de multă vreme de pe băncile facultății de actorie, așa că nu se poate lăuda cu cine știe ce carieră. Este pasionat de meseria lui și a studiat și în străinătate. Inițial s-a făcut remarcat în piese de teatru. Înainte de „Nemilosul Istanbul', a apărut în „Patria mea ești tu', în rolul Aleksi. Însă felul cum l-a interpretat pe Nedim l-a făcut celebru în Turcia și i-a adus nu doar aprecierea publicului, ci și a criticilor. Săptămână trecută, a început la postul turcesc Show TV cel mai nou proiect al său, serialul „Alev Alev', o poveste în care destinele a trei femei sunt bulversate și aduse împreună din cauza unui incendiu.

Deniz Uğur

Personaj: Seher Yilmaz

Data nașterii: 17 octombrie 1973 (47 de ani)

Detalii: Face parte dintr-o familie de vază din Istanbul, singurul copil al unui celebru cântăreț de operă turc, decedat între timp (mama ei a fost balerină). În copilărie a început să studieze baletul, dar apoi, la 18 ani, a descoperit teatrul. Nu este doar o actriță apreciată, ci și editorialistă și scriitoare, plus compozitoare și cântăreață. Prima dată s-a căsătorit la 19 ani, dar la 22 divorța deja. Al doilea soț, și el actor, cu care s-a căsătorit în 1996, a fost însă împușcat mortal de un vecin, într-un conflict stupid, în 2004. Din a doua căsnicie are un băiat, iar dintr-o relație ulterioară are gemeni, un băiat și o fetiță. 

Sera Kutlubey

Personaj: Cemre Yilmaz

Data nașterii: 19 octombrie 1997 (23 de ani)

Detalii: Aflată și ea la început de carieră, Sera a mai apărut în trei seriale înainte de „Nemilosul Istanbul'. Succesul producției a adus-o în atenția publicului și a fost foarte lăudată pentru rolul făcut. Însă, din toată garnitura de tineri actori ai serialului, ea e singura care nu și-a găsit un proiect nou pentru această toamnă. Presa de specialitate din Turcia scria luna trecută că actrița ar fi avut o serie de întâlniri cu compania care o reprezintă, însă până acum, cel puțin, nu a anunțat nimic concret.

Fikret Kuşkan

Personaj: Agah Karaçay

Data nașterii: 22 aprilie 1965 (55 de ani)

Detalii: Provine dintr-o familie numeroasă – mai are patru surori. Când avea 13 ani, i-a murit tatăl, care era de origine albaneză. În anii de liceu, încurajat de profesorul de literatură, s-a orientat despre actorie și a absolvit cursuri de specialitate în Istanbul. O vreme, a cochetat cu fotografia, dar apoi a renunțat. Are un băiat din prima căsătorie, cu o actriță. În 2014 s-a recăsătorit cu o profesoară de muzică, turcoaică născută în Germania, care i-a născut al doilea lui copil, în 2017.

Te-ar putea interesa și:

Idris Nebi Taskan, fiul lui Seher în „Nemilosul Istanbul', a avut o copilărie nefericită. Declarații surprinzătoare

Drama neștiută a actriței Deniz Ugur, interpreta personajului principal din serialul „Nemilosul Istanbul', difuzat de Kanal D

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare