Homepage  / Vedete româneşti

Nelu Cortea s-a certat cu Cătălin Bordea. Ce s-a întâmplat între ei la America Express

Nelu Cortea s-a certat cu Cătălin Bordea. Ce s-a întâmplat între ei la America Express
13

de Roxana Mirea,

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au o frumoasă relație de prietenie. Legătura lor a devenit și mai puternică după ce au trecut împreună prin toate provocătile de la „America Express”. Totuși, au existat momente în care s-au și certat. Iată ce a dezvăluit Nelu Cordea de-abia acum.  

Cătălin Bordea, glume despre prietenul lui, Nelu Cortea 

Nelu Cordea și Cătălin Bordea sunt prieteni foarte buni, dar asta nu înseamnă că nu se mai ceartă, din când în când. Chiar dacă mai apar dispute, cert este că nu există niciun soi de invidie între ei. Când a aflat de proiectul lui Bordea, show-ul „Teoria Conspirației”, Nelu Cortea a fost foarte fericit pentru prietenul lui. 

O să vorbească despre mine, are glume despre mine, face mișto de mine. Apar și la început și la sfârșit pentru că sunt bucăți din tour vlog-ul meu, pe care n-am știut că o să le folosească, că filmam altfel dacă știam. Deci da, apar și eu un pic, ca să zic așa”, a declarat Nelu Cortea, pentru ego.ro.  

Țin să spun oficial, glumele pe care Bordea le face despre mine nu sunt 100% reale. Sunt undeva la 70%. Dar na, mai exagerează și el, am mai făcut și eu tâmpeniile pe care le-am făcut, recunosc. Dar da, mi-a fost foame în America, am făcut ”rahaturi” pentru mâncare și el a fost mai tăntălău, hai să o luăm așa. O să vedeți ce mai spune despre mine”, a precizat Nelu Cortea. 

Nelu Cortea a dezvăluit care este echipa sa preferată de la America Express 2024. Pe cine vede în finalăIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Nelu Cortea s-a mai certat cu Cătălin Bordea 

Deși nu se supără unul pe altul din cauza glumelor din show-urile de stand-up, Nelu Cortea și Cătălin Bordea au mai avut episoade în care s-au certat. Cele mai multe momente de acest fel au avut loc în „America Express”.  

Da, m-am și certat cu el. Oricât am râde împreună și ne-am distra, ne-am și certat. În America ne-am certat cel mai rău și am stat o zi supărați, iar la final am țipat unul la altul și apoi ne-am dat seama că suntem penibili și ne-am calmat. Dar da, și comedianții se mai supără, ca peste tot”, a mai povestit Nelu Cortea. 

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton